NFT TEHNOLOGIJA U PRAKSI: Doživotna pretplata na Netflix i Spotify | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NFT TEHNOLOGIJA U PRAKSI: Doživotna pretplata na Netflix i Spotify

Autor Krunoslav Ćosić

Dobar primjer primjene NFT tehnologije su različiti servisi uz koje ćete proći povoljnije

 Revulution NFT Revuto.jpg Izvor: Revuto

Hrvatski startup Revuto korištenjem napredne tehnologije, prodajom NFT-a, korisnicima omogućuje doživotnu pretplatu na omiljene streaming servise uz stabilnu cijenu i mogućnost zarade. Jedinstveni proizvod putem Revulution NFT-a (eng. non-fungible-token) servisa Netflix i Spotify omogućuje doživotne digitalne pretplate.

10.000 zainteresiranih korisnika od 11. srpnja 2022. moći će kupiti limitirano izdanje NFT-a na Revuto web stranici po cijeni od 349 dolara. Kupnja je moguća korištenjem kreditnih ili debitnih kartica kao i kriptovalutama.

U suradnji sa svojim partnerom Railsr (nekadašnjim Railsbankom), jednim od najvećih izdavača debitnih kartica na svijetu koji na jednak način podržava i globalnu fintech uspješnicu Crypto.com, Revuto vlasnicima Revulution NFT-a dodjeljuje virtualnu Mastercard karticu koju će Revuto svaki mjesec puniti iznosom potrebnim za plaćanje njegove pretplate na Netflix ili Spotify.

Kao i sa svakim NFT-om i s Revulution NFT je moguće trgovati čime se otvara potpuno novo tržište digitalnih pretplata. Nakon što korisnik pošalje ili proda svoj NFT drugom korisniku Revuto će deaktivirati virtualnu debitnu karticu starom vlasniku te novom vlasniku NFT-a dodijeliti novu virtualnu debitnu karticu koju će korisnik koristiti za plaćanje njegove pretplate na Netflix ili Spotify.

Limitirano izdanje Revulution NFT-a s vremenom će svojim vlasnicima unutar Revuto app pružati i neke druge pogodnosti. Revuto ima 350.000 korisnika kombinacije fintech i kripto poslovnih modela. Tvrtka je 2021. prikupila 10 milijuna dolara i do danas je zabilježila tri milijuna ranih prijava za aplikaciju.

 Vedran Vukman, CEO i suosnivač i Josipa Majić, suosnivačica.JPG
Vedran Vukman, CEO i suosnivač i Josipa Majić, suosnivačica Revuta
Izvor: Igor Kralj/PIXSELL/PIXSELL

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI