NAPRAVITE ZAMKE ZA LOPOVE Tajna koju skriva konzola Nintendo Switch | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NAPRAVITE ZAMKE ZA LOPOVE Tajna koju skriva konzola Nintendo Switch

Autor Smartlife

Sigurno niste znali za jednu vrlo korisnu funkciju popularne igraće konzole

  Izvor: NINTENDO ESHOP

Nintendo Switch vas štiti od provalnika. Nova aplikacija vam omogućuje da napravite zamke po kući korištenjem Joy-Con joysticka. Jedna od stvari za koju zna mali broj korisnika Nintendo Switch konzole je da desni joystick s donje strane ima infracrveni transceiver.

Inicijalno je zamišljen kao dodatak koji se može koristiti u pojedinim igrama. Na žalost, malo razvojnih timova je (u)vidjelo ovo kao koristan dodatak pa je desni joystick ostao samo – joystick. Kada netko presiječe infracrvenu zraku Switch može zabilježiti taj trenutak ili aktivirati alarm.

  Izvor: NINTENDO ESHOP

Razvojni tim kaže da kontroler najbolje radi kada se postavi na rub ravne površine, a imate izbor od četiri različita alarma koja možete odabrati za slučaj da netko prekine postavljenu zraku. Treba imati na umu da je ograničenje zrake oko 1 metar daljine, kao i baterija kontrolera pa nemojte računati da će Spy Alarm zamijeniti kućni protuprovalni sustav.

Ali, ovo može biti zabavni dodatak koji možete koristiti ako želite znati tko noću prekida dijetu ili se iskrada iz kuće, pa čak i kada se vraća. Aplikacija također dopušta promjenu osjetljivosti IR zrake jednostavnim sliderom te da pregledate log koji bilježi sve aktivnosti koje je detektirao joystick.

Spy Alarm na Nintendo eShop stiže 27. svibnja po cijeni od 10 američkih dolara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI