BESPLATNO IGRANJE Command & Conquer: Red Alert 2 | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BESPLATNO IGRANJE Command & Conquer: Red Alert 2

Autor Smartlife

Igra nije zahtjevna i svi koji imaju novije računalo mogu bez problema uživati u ovom naslovu

Igra Red Alert 2 u browseru
Izvor: Youtube

Prije više od 20 godina igra je bila jedna od najprodavanijih strategija ikada. Upravo je Command & Conquer: Red Alert 2 postao dostupan za besplatno igranje preko internetskog pretraživača (web browsera). Stavlja vas na stranu Sovjeta ili savezničkih snaga te omogućuje da se (pod)sjetite kako je bilo igrati PC igre prije više od 20 godina.

Online verzija igre ne dopušta igranje klasičnih kampanja i skirmish misija, ali vam omogućuje da suprotstavite koplja s prijateljima i nasumično izabranim igračima. Command & Conquer: Red Alert 2 nije zahtjevna igra i svi koji imaju računalo s minimalno 4 GB radne memorije mogu bez problema uživaju u ovom naslovu.

  Izvor: Command & Conquer Red Alert 2

Naglašava se da nije preporučljivo koristiti Firefox kako biste dobili najbolje performanse u igri. Evo kako igrati Command & Conquer: Red Alert 2:
1. Idite na adresu game.chronodivide.com
2. registrirajte račun; sve što vam je potrebno su korisničko ime i lozinka
3. kliknite na "Custom Match"
4. kreirajte svoju sesiju ili se pridružite postojećim.

Prema informacijama sa sitea ChronoDivide, igra je projekt koji su napravili najveći fanovi kako bi rekreirali originalni Red Alert 2 korištenjem web tehnologija koje ne zahtijevaju da se bilo što instalira na vaše računalo.

Ovo je projekt u razvoju te pored campanja i skirmish misija neke trupe i tenkovi nisu još uvijek dostupne u igri kao Rocketeer, Tanya, Spy, Yuri, Crazy Ivan, Flak Trooper, Flak Tank, Kirov, Fighter Jet, V3 Rocket i Terror Drone.

Nedostaju i neke zgrade kao što su Cloning Vats, Psycho Sensor i druge. Na osnovu informacija s portala, igra je projekt na kojem se i dalje radi pa uskoro možemo očekivati da razvojni tim doda trupe, zgrade, tenkove i dodatne funkcionalnosti koje će doći u sljedećim verzijama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI