NIJE LI OVO NAJCOOL GARAŽNO MJESTO Sakrijte svog limenog ljubimca ispod zemlje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NIJE LI OVO NAJCOOL GARAŽNO MJESTO Sakrijte svog limenog ljubimca ispod zemlje

Autor Krunoslav Ćosić

Dizalo za automobil najkraći je opis mehanizma koji izgleda poput džinovskih škara

  Izvor: Aliexpress

Ovo je idealno rješenje za mali vrt ispod kojeg možete sakriti svojeg limenog ljubimca, a iznad njega posaditi cvijeće ili pak igrati mali nogomet. Dizalo za automobil može se smjestiti i unutra garaže kako biste mogli parkirati dva automobila, jedan iznad drugog. Moguće su i neke druge kombinacije. Možda želite vozilo sakriti od porezne ili pak od svoje supruge :)

  Izvor: Aliexpress

Cijena nije mala – 6900 američkih dolara ipak je manje nego što biste u Zagrebu platili garažno mjesto. Naravno, za ovo rješenje uvjet je da imate svoju zemlju ili pak garažu u prizemlju, a ispod možete smjestiti još jedno vozilo.

Lift odnosno dizalo omogućuje hidrauličko podizanje i spuštanje vozila mase 3000 kilograma (pumpa je snage 5,5 kW), uz struju od 38 W. Dakle, može se podignuti i spustiti svako osobno vozilo (osim ako nije blindirano), a lift omogućuje dizanje i spuštanje do visine 5 metara. Brzina lifta je 4 metra u minuti.

Dimenzije platforme na koju se smješta vozilo su 5,8 x 2,6 metara, debljina površine od dijamantnog čelika je 4 mm, a upravljanje je moguće i daljinski tako da platformu možete pokrenuti prilikom dolaska pred kuću ili ured.

Dizalo za automobil
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI