KUHALO S PODEŠAVANJEM TEMPERATURE Za ukusne i tople napitke | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KUHALO S PODEŠAVANJEM TEMPERATURE Za ukusne i tople napitke

Autor Dijana Kaćanski

Hladno vrijeme uzrokuje potrebu ispijanja toplih šalica zimskih napitaka pa je dobro imati kvalitetno kuhalo

 djevojka s šalicom čaja.jpg Izvor: Darren Baker / Alamy / Profimedia

Ljubiteljice zimskih hladnih večeri sigurno se vesele dolasku niskih temperatura i unutarnjem zagrijavanju pomoću toplih čajeva i drugih napitaka.

 Kuhalo s podešavanjem temperature 1.jpg Izvor: amazon

Iako kuhala za vodu nisu najnoviji izum, u novije doba sve su bolje prihvaćena zbog dodatnih funkcija koje ih čine nezaobilaznim malim kuhinjskim uređajem s kojim se štedi vrijeme i može se precizno podesiti temperatura pa su pogodni za kuhanje vode za napitke koje iziskuju preciznu toplinu.

Takvo je elegantno crno kuhalo s podešavanjem temperature i cijenom oko 60 eura koje privlači pogled svijetlećim bijelim brojevima i glatkom površinom bez izbočenja što ga čini savršenim za čišćenje.

 Kuhalo s podešavanjem temperature 2.jpg Izvor: amazon

Osim maksimalnih 100°C kuhalo za vodu može zagrijati vodu na tri ciljane temperature, nježnih 40°C idealno je za bebi obroke, 80°C koristi se između ostalog u preciznoj pripremi bijelog ili zelenog čaja, za pripremu instant kave savršena je temperatura 90°C dok se 100°C među brojnim napitcima koristi i za pripremu crnog čaja.

Čajnik zapremine 1,5 litre izrađen od nehrđajućeg čelika s 2200 W u samo 5 minuta zagrijava vodu dok se nakon postizanja odgovarajuće temperature voda automatski održava još 30 minuta, a sigurnim ga čini i zaštita od pregrijavanja i zaštita od kuhanja bez vode.

Spremno dočekajte ovu zimu s praktičnim uređajem koji će vam pomoći u preciznoj pripremi savršeno toplih napitaka, a zbog veće zapremine slobodno možete pozvati i goste pa uživati u zimskim zabavama i napitcima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI