KLARSTEIN RACLETTE S ROŠTILJEM Savršen partner za uživanje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KLARSTEIN RACLETTE S ROŠTILJEM Savršen partner za uživanje

Autor Dijana Kaćanski

Hladniji dani popraćeni kišnim periodima tjeraju nas u sigurnost toplog doma gdje se možemo dobro zabaviti

 djevojka sa šnitom kruha.jpg Izvor: - / Wavebreak / Profimedia

Nakon obavljanja svih dnevnih obaveza pripadnice ljepšeg spola nalaze vrijeme za odmor i uživanje, a kako su dani sve kraći, večeri hladnije i često popraćene kišom, zabavu je bolje organizirati u kućnoj atmosferi.

Jedan zanimljiv prijedlog za uživanje s prijateljima ili članovima obitelji u hladnim večerima dolazi iz Europe, sa skijaških područja švicarskih Alpa i ostalih skijališta.

 Klarstein Appenzell XL Raclette s roštiljem 1.jpg Izvor: amazon

Riječ je o švicarskom jelu od sira raclette čija povijest donosi priču o švicarskim ovčarima koji su uz krumpire pečene na vatri i prisutnost sira koji se slučajno topio pa su ga sastrugali po krumpiru (na francuskom „racler” znači strugati), napravili vrhunski užitak.

Kako mjesto s otvorenom vatrom u današnje vrijeme nije moguće imati u kući ugođaj je dobro stvoriti pomoću modernih aparata koji se nude na tržištu pa je pametno razmisliti o višefunkcionalnom uređaju Klarstein Appenzell XL Raclette s roštiljem.

U ovom uređaju spaja se švicarska tradicija i tehnologija pa uz topljenje sira na dva nivoa ispod grijanog elementa od 600 W s podešavanjem visine i rotacije lako se može postići savršeni preljev od sira s kremastom konzistencijom.

 Klarstein Appenzell XL Raclette s roštiljem 2.jpg Izvor: amazon

Uz topljenje sira (najbolje bi bilo nabaviti raclette sir), roštilj na vrhu ima neprijanjajuću ploču za roštilj pogodnu za pripremu krumpira, kobasica, povrća i svega što paše uz sir.

Toplinska snaga može se podesiti putem integriranog termostata za postizanje željene temperature, izrađen je od nehrđajućeg čelika kvalitetne izrade s dimenzijama 39 x 37,5 x 20,5 centimetara i težinom oko 5 kilograma te je čvrst i siguran za čestu upotrebu.

Uživajte u hladnim, vjetrovitim, kišovitim ili snježnim večerima uz gastronomsku švicarsku gozbu, pozovite prijateljice, prijatelje i obitelj pa uz dobro vino stvorite savršenu atmosferu i uživajte u mirisima topljenog sira.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI