POGLED KAKAV ŽELITE: Virtualni prozori za spektakularne krajolike | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POGLED KAKAV ŽELITE: Virtualni prozori za spektakularne krajolike

Autor Davor Dakić

Iz svoje kuće ili stana možete imati pogled na planine, more, nebodere…

 LiquidView virtualni prozori (2).jpg Izvor: LiquidView / Ferrari / Profimedia

Umjesto pogleda kroz prozor koji nema nikakav pogled možete imati pogled iz snova. Prikaz slike se prilagođava vremenu u danu ili noći, s 24-satnim vremenski usklađenim vizualom kako biste posjetili sva ona mjesta o kojima sanjate.

Zahvaljujući virtualnim prozorima sada svaka soba u kući može imati zapanjujući pogled na more ili slikoviti planinski lanac. Predstavljeni su virtualni prozori s pokretnim, vremenski usklađenim filmom visoke rezolucije koji prikazuje spektakularan krajolik.

 LiquidView virtualni prozori (5).jpg Izvor: LiquidView / Ferrari / Profimedia

 LiquidView virtualni prozori (3).jpg Izvor: LiquidView / Ferrari / Profimedia

Proizvođač kaže da prozori nazvani LiquidView ljudima daje priliku doslovno putovati svijetom bez napuštanja doma. Prozori pružaju pogled prema bilo čemu, ako želite pobjeći iz svoje dosadne okoline.

Nova tehnologija opisana je kao praktična pomoć za arhitekte koji čine sve što mogu kako bi povećali prirodnu svjetlost i unijeli atmosferu izvana u unutrašnje prostorije. Sada se to može učiniti za svaku prostoriju u kući, bez obzira gdje se fizički nalazi.

 LiquidView virtualni prozori (4).jpg Izvor: LiquidView / Ferrari / Profimedia

LiquidView koristi patentiranu tehnologiju koja omogućuje sinkronizaciju 24-satnih pogleda s lokalnim vremenom u kojem je prozor instaliran. Svaki pogled bilježi se kamerama tijekom razdoblja od 24 sata, snimajući cjelodnevni 8K video.

Kako bi se povećala nepredvidljivost gledanja kroz prozor prikazi su prošireni foto realističnim sadržajem koji se pojavljuje nasumično tijekom dana.

 LiquidView virtualni prozori (1).jpg Izvor: LiquidView / Ferrari / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI