NOVI ŽIVOT: Helikopteri koji više ne lete i dalje imaju svrhu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVI ŽIVOT: Helikopteri koji više ne lete i dalje imaju svrhu

Autor Krunoslav Ćosić

U Kaliforniji će nastati luksuzni "Helicopter glamping resort"

 Helicopter glamping resort (7).jpg Izvor: Glampinghelicopter.com / Ferrari / Profimedia

Kalifornijska građevinska tvrtka Mega Remodeling predstavila je “Helicopter glamping resort”. Ovo odmaralište trebalo bi se nalaziti u blizini Nacionalnog parka Joshua Tree u Kaliforniji, a svečano otvorenje planirano je za prvi kvartal 2024.

Na tom će prostoru rashodovani helikopteri koji više ne lete biti pretvoreni u luksuzne stambene ćelije s udobnom opremom. Ideja je da se egzotično mjesto za odmor u helikopteru pretvori u luksuzni smještaj.

 Helicopter glamping resort (1).jpg Izvor: Glampinghelicopter.com / Ferrari / Profimedia

 Helicopter glamping resort (9).jpg Izvor: Glampinghelicopter.com / Ferrari / Profimedia

Glamping kombinira novost kampiranja pod zvijezdama bez kompromisa u glamuru i luksuzu. Time se flota helikoptera koji više ne lete preuređuje u luksuzne kampere. Uz pružanje namjenski izgrađenog mjesta za turiste tvrtka također namjerava ponuditi jedinice za prodaju koje se mogu instalirati bilo gdje u svijetu.

Renderi koji pokazuju kako će sve to u konačnici izgledati prikazuju različite tipove helikoptera s luksuznim prostorima koji zamjenjuju izvornu unutarnju opremu zrakoplova. Ipak, lopatice propelera će ostati i neće se skidati kako bi se zadržala autentičnost.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI