AŽURIRANJE ZA GALAXY WATCH: Bit će dostupne nove kontrole pametnog doma | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

AŽURIRANJE ZA GALAXY WATCH: Bit će dostupne nove kontrole pametnog doma

Autor Krunoslav Ćosić

Sve je više mogućnosti kontrole pametnog doma moguće s našeg zapešća

 galaxy-watch5-design.jpg Izvor: Samsung

Korisnici Samsungovih pametnih satova će uživati u većoj kontroli nad svojim pametnim domom nego ikad prije zahvaljujući najnovijem SmartThings ažuriranju na Galaxy Watchu. Ažuriranje dolazi u ekosustav SmartThings te će korisnicima Galaxy Watcha omogućiti praćenje i upravljanje većim dijelom svog pametnog doma izravno sa svoje ruke.

Ažuriranje će proširiti popis uređaja koji se mogu kontrolirati pomoću SmartThings na Galaxy Watchu uključujući pročistače zraka, termostate i sjenila. Korisnici također mogu nastaviti uživati u jednostavnosti i praktičnosti upravljanja kućnim uređajima poput TV-a, klima-uređaja, svjetla, zvučnika i drugih izravno sa svog Galaxy Watcha, bilo gdje i kad god žele.

 galaxy-watch5-bespoke-visual.jpg Izvor: Samsung

Na primjer, korisnici Galaxy Watcha moći će po prvi put uživo prenositi sliku s Ring i Nest kamera za dom i sa zvona na vratima. Korisnici Ring kamere također mogu pristupiti dvosmjernom razgovoru izravno sa svog Galaxy Watcha.

"Pametni satovi i nosivi uređaji postaju sve popularniji, a ovo novo ažuriranje omogućuje korisnicima da maksimiziraju svoje iskustvo povezanog doma", rekao je Jaeyeon Jung, izvršni potpredsjednik i voditelj SmartThings, Device Platform Center u Samsung Electronics. “Oduševljeni smo što možemo izgraditi ovaj kritični most koji pametni život čini pristupačnijim i praktičnijim pomažući korisnicima Galaxy Watcha da zaštite i nadziru svoje domove trenutno s bilo kojeg mjesta.”

 galaxy-watch5-os-model.jpg Izvor: Samsung

Uz mogućnost provjere povezanih kamera iz Galaxy Watcha, lakše je nego ikada ostati povezan sa svojim pametnim domom. Korisnici Galaxy Watcha čak i ne moraju otvoriti aplikaciju - mogu jednostavno prijeći prstom udesno s brojčanika sata kako bi lako došli do SmartThings.

Na nedavno održanom sajmu CES 2023 u Las Vegasu Samsung je pokazao kako "unosi smirenost u naš povezani svijet" sa snagom SmartThings aplikacije. Ovo ažuriranje najnoviji je primjer Samsungove predanosti uklanjanju složenosti u današnjem stalno rastućem, međusobno povezanom ekosustavu uređaja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI