TOALET KOJI ĆETE OBOŽAVATI: 'Već si dva sata unutra' | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TOALET KOJI ĆETE OBOŽAVATI: 'Već si dva sata unutra'

Autor Krunoslav Ćosić

Ne sumnjamo da će biti onih koji će zaboraviti izaći van

 Kohler Numi (4).jpg Izvor: Kohler / Ferrari / Profimedia

Znamo da neki mogu jako dugo sjediti u toaletu – za to će vrijeme pročitati cijele novine, provjeriti sve društvene mreže i objave prijatelja. Ne potjera li ih netko van postoji mogućnost da će na wc daski sjediti i po dva sata.

Dodamo li klasičnoj toalet daski Bluetooth povezivost te glasovnog pomoćnika Amazon Alexa možda ćemo pisanjem ovog članka nekome učiniti uslugu i boravak učiniti još ugodnijim. I modernijim.

 Kohler Numi (1).jpg Izvor: Kohler / Ferrari / Profimedia

Američka tvrtka Kohler, koja proizvodi razne stvari za kupaonice i vodovodne instalacije, smatra da je njezin Numi 2.0 najbolje sjedalo u kući. Ali košta nevjerojatnih 10.830 eura. WC visoke tehnologije dolazi s glasovnim upravljanjem te će omogućiti ultimativni pametni dom.

Kohler Numi ima Bluetooth i pomoćnika Alexa koji korisnicima omogućuje reprodukciju glazbe, slušanje vijesti ili provjeru vremenske prognoze. Dolazi čak i s vlastitom glazbenom temom za koju Kohler kaže da se može reproducirati za "imerzivno iskustvo".

 Kohler Numi (3).jpg Izvor: Kohler / Ferrari / Profimedia

Gledajući praktičnu stranu Numi ima ugrađeni bide s kontrolom temperature, položaja i tlaka vode. Posuda se automatski zamagljuje za učinkovitije ispiranje, a sjedalo i poklopac se mogu otvoriti i zatvoriti bez dodirivanja putem tehnologije koja se aktivira pokretom.

WC školjka je grijana, s mogućnošću podešavanja temperature, a automatski sustav za dezodoraciju uklanja potrebu za osvježivačima zraka u prostoru. Ugrađena LED rasvjeta osvjetljava školjku pa pri noćnom odlasku u kupaonicu nećete morati uključivati svjetlo.

 Kohler Numi (2).jpg Izvor: Kohler / Ferrari / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI