I zimi vam je potreban hladnjak za šminku | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

I zimi vam je potreban hladnjak za šminku

Autor Krunoslav Ćosić

Stylpro Beauty Fridge 4L hladi do 20°C ispod sobne temperature

 Stylpro Beauty Fridge 4L (2).jpg Izvor: Roxbeauty

Žene se o svojoj šminki više brinu ljeti nego zimi kako bi se sačuvala svježina, sastav i funkcionalnost. Međutim, i zimi je potrebno paziti na temperaturu pri kojoj otvorena i nekorištena šminka stoji u raznim ormarima, sobama i prostorijama.

Ukoliko šminku ne držite u kuhinjskom hladnjaku zajedno s paprikama, majonezom, jogurtom, salatom i salamom nego pazite na temperaturu kojoj je izložena onda bi vam jedan posebni hladnjak namijenjen samo za šminku trebao biti idealno rješenje za sva godišnja doba. Pa i kao opcija za ponijeti na more ljeti.

 Stylpro Beauty Fridge 4L (1).jpg Izvor: Roxbeauty

Stylpro Beauty Fridge obujma je 4 litre te hladi i zagrijava sve što se u njemu nalazi pri čemu je moguće postići hlađenje do 20°C ispod sobne temperature. Za 6210 kunu dobit ćete prostor podobniji za kozmetiku od klasičnog hladnjaka. Uz fashion dizajn izvana te jednu policu unutar unutarnjeg prostora dimenzija 200 x 135 x 140 mm. Da, minijaturan je i zato je idealan za svaki prostor jer ne zauzima previše drugog prostora.

Beauty hladnjak osigurava da će kozmetički proizvodi, posebno organski, trajati dulje i održavati vrhunsku optimalnu svježinu. Sačuvajte sve svoje kozmetičke proizvode hladnima i održavajte njihov rok trajanja i dosljednost uz ovaj vrhunski mini hladnjak.

 Stylpro Beauty Fridge 4L (3).jpg Izvor: Roxbeauty

Hlađenjem kozmetičkih proizvoda produžit ćete njihovo trajanje te smanjiti pojavu štetnih bakterija. Ohlađeni kozmetički proizvodi mogu također pomoći u smirivanju kože i uklanjanju gnojnih tvari i zatezanju pora dok daju umirujući učinak od proizvoda na sobnoj temperaturi.

Mini hladnjak Stylpro Beauty Fridge od četiri litre izgleda prekrasno i savršen je za šminku i kozmetiku, njegu kože, lijekove, lakove za nokte, serume, kreme, proizvode za hidrataciju, tonere, sprejeve, sheet maske, kreme za sunčanje, proizvode koji sadrže vitamin C, tekući puder, tekući tuš za oči, maskaru, olovke za oči i usne i još mnogo toga minimizirajući potrebu za korištenjem proizvoda sa štetnim nepotrebnim konzervansima.

 Stylpro Beauty Fridge 4L (4).jpg Izvor: Roxbeauty

Proizvodi se održavaju pri temperaturi između 7 do 10°C dok bi se u hladnjaku držali na 4°C ili niže, što je uobičajena temperatura u hladnjacima. Ovaj se mini hladnjak može držati u spavaćoj sobi ili kupaonici u kojima se zimi prostor grije na više od 20°C.

Osim toga, uz Stylpro Beauty Fridge vam kozmetika neće mirisati na jučerašnji ručak. Neće vam smetati niti buka hladnjaka dok radi, a troši 48 W energije. Kako bi se izbjeglo smrzavanje i kondenziranje ima zaštitu od niskih temperatura za održavanje unutarnje temperature iznad 2°C.

 Stylpro Beauty Fridge 4L (5).jpg Izvor: Roxbeauty

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI