UDOBNO, PRIVATNO RADNO OKRUŽENJE: Šator u kojem ćete imati mir | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UDOBNO, PRIVATNO RADNO OKRUŽENJE: Šator u kojem ćete imati mir

Autor Davor Dakić

Ako ne znate kako se izdvojiti od drugih ljudi, možda je rješenje šator

 Steelcase Tent Pod (2).jpg Izvor: Steelcase / Ferrari / Profimedia

Šator je oduvijek značio neki oblik slobode. U vremenu kada se kombinira rad od kuće i u uredu (hibridni način rada) problem privatnosti je istaknut više nego ikada. Kod kuće možda nemate svoju sobu koju biste pretvorili u ured.

Kad se pojavite u uredu, nakon više dana, tjedana ili mjeseci možda su nastupile promjene koje vam neće odgovarati. Želite li više privatnosti i mira možda biste trebali razmisliti o kupnji šatora. I to ne bilo kakvog šatora.

 Steelcase Tent Pod (3).jpg Izvor: Steelcase / Ferrari / Profimedia

Tent Pod je zamišljen kao prostor za koji ostatak obitelji zna da je odvojen od njih te vas u tim trenucima neće smetati. Drugi članovi obitelji mogu obavljati svoje poslove, zabavljati se ili odmarati dok vi radite. Imat ćete privatnost ako radite kod kuće odnosno miran prostor u uredu u kojem je stalno bučno i užurbano.

Šator nudi dodatnu razinu zvučne izolacije. Za tvrtke otvorenog prostora (open space) Tent Pod može biti mjesto za važne pozive ili poslovne sastanke. Kreirala ga je američka tvrtka za uredski namještaj i arhitekturu interijera Steelcase. Tvrtka ga opisuje kao "udobno, privatno radno okruženje".

 Steelcase Tent Pod (4).jpg Izvor: Steelcase / Ferrari / Profimedia

 Steelcase Tent Pod (1).jpg Izvor: Steelcase / Ferrari / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI