SUPERBASE V: Prvi plug-and-play kućni sustav za pohranu energije | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SUPERBASE V: Prvi plug-and-play kućni sustav za pohranu energije

Autor Krunoslav Ćosić

Maksimalna snaga punjenja je 6,6 kWh, a punjač sadrži polučvrste i LFP baterije

 SuperBase V (1).jpg Izvor: Kickstarter

Sljedeća generacija kućnog skladištenja energije je stigla. SuperBase V je prvi i jedini kućni sustav za pohranu energije s polučvrstim baterijama za veći kapacitet pohrane, uz naglasak na sigurnosti.

S dvostrukim izlazom od 120 V/240 V, dvostrukim ulazom do 6600 W, najbržim performansama solarnog punjenja u industriji, besprijekornom značajkom UPS-a i prilagodljivim sustavima s kapacitetom pohrane do 64 kWh SuperBase V osigurava superpunjenje bilo kada i bilo gdje.

Zendure Superbase V 6400wh 120v | 240v
Izvor: Youtube

Zendure SuperBase V je prvi plug-and-play kućni sustav za pohranu energije i dizajniran je za cijelu kuću. Uz prilagodljiv energetski ekosustav s dizajnom usmjerenim na korisnika i revolucionarnom tehnologijom SuperBase V postavlja novi standard za kućno skladištenje energije.

Prvi sustav kućnog skladištenja energije na svijetu dolazi s baterijama u polučvrstom stanju. S više od 228 Wh/kg baterije u polučvrstom stanju imaju do 42% više energije po masi u usporedbi s baterijama litij željezo fosfat (LiFePO4). Uz softver za upravljanje baterijom trajanje unutarnje baterije može biti 10 ili više godina.

 SuperBase V (2).jpg Izvor: Kickstarter

Polučvrste baterije također predstavljaju manji sigurnosni rizik ako su oštećene, što je kritično za upravljanje energijom u kući. Dodatni kapacitet idealan je za dugotrajne prekide rada.

SuperBase V6400 ima kapacitet pohrane od 6,4 kWh (6438 Wh). Maksimalna konfiguracija za SuperBase V6400 uključuje dvije osnovne jedinice i osam satelitskih baterija ukupnog kapaciteta od 64 kWh. To je dovoljno energije za napajanje tipičnog kućanstva tjedan dana pa i duže.

 SuperBase V (3).jpg Izvor: Kickstarter

Jedna SuperBase V može pružiti do 3800 W snage, a dvije jedinice mogu se spojiti zajedno kako bi osigurale do 7600 W. To je dovoljno energije za opskrbu tipičnog kućanstva s perilicom, sušilicom, grijanjem, hladnjakom itd.

Kombinirajući izmjeničnu i solarnu energiju SuperBase V može samostalno puniti do 5150 W ili 6600 W kada je spojen na satelitsku bateriju. SuperBase V se puni iz AC utičnice od 120 V ili 240 V. Na 240 V, SuperBase V može potrošiti 3600 W na AC ulazu i napuniti se za oko 2 sata.

 SuperBase V (4).jpg Izvor: Kickstarter

 SuperBase V (5).jpg Izvor: Kickstarter

Koristeći samo solarnu energiju SuperBase V može puniti do 3000 W. To je dovoljno za potpuno punjenje glavne jedinice za 2 do 3 sata. SuperBase V je kompatibilan sa širokim rasponom solarnih panela drugih proizvođača od 12 V do 150 V i može se lako integrirati u postojeći solarni sustav.

Kada se koristi zajedno s izmjeničnom strujom imat ćete dovoljno energije za punjenje SuperBase V unutar 2 sata. Tvrtka nudi i solarne panele od 400 W. S masom od samo 13,6 kg paneli su oko 30% lakši od usporedivih alternativa, imaju visoku stopu konverzije energije od 22% i imaju izvrsnu otpornost na vodu.

Vrhunska elektrana! Zendure SuperBase V
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI