NE MORATE BITI U KUĆI: Kontrolirajte grijanje preko telefona | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NE MORATE BITI U KUĆI: Kontrolirajte grijanje preko telefona

Autor Krunoslav Ćosić

Vaš obični radijator može postati pametan, a samim time i vaša kuća

 Eve Thermo (7).jpg Izvor: Evehome

Pametno bi uskoro moglo dohvatiti gotovo sve predmete u našoj stvarnosti – možda će to uskoro biti i pametni remen koji će nam reći kad je vrijeme za kraj ručka, možda će to biti pametne cipele koje će nam ukazati na virus ili bakterije koji smo pokupili dok smo hodali.

Prijeti nam neizvjesna zima što se tiče grijanja i dostupnosti energenata, a grijati prostore ipak moramo. Ukoliko se grijete na radijatore toplane i željeli biste ih regulirati na daljinu – recimo aktivnije uključiti pola sata prije dolaska kući, rješenje je daljinsko upravljanje.

Termostatski radijatorski ventil Eve Thermo Smart dolazi u pakiranju s četiri komada koje možete postaviti na svoje stare radijatore te zatim preko mobilne aplikacije na pametnom telefonu regulirati grijanje prema želji.

 Eve Thermo (4).jpg Izvor: Evehome

Uz Eve Thermo vaše grijanje automatski će osiguravati temperaturu koju želite, u skladu s vašom dnevnom rutinom. S lakoćom kontrolirajte sobnu temperaturu pomoću aplikacije, Appleove Siri, preko rasporeda koji ćete postaviti, integriranih kontrola na dodir ili jednostavno svojom prisutnošću.

Zagrijte svaku prostoriju kako vam odgovara. Postavite savršenu temperaturu u svakoj sobi za vaše blagostanje i dobar san. Namjestite spavaću sobu na 17 stupnjeva, dnevni boravak na 21 stupanj, a ujutro neka vas dočeka kupaonica zagrijana na 23 stupnja.

 Eve Thermo (5).jpg Izvor: Evehome

Kad god dođete i odete iz kuće Eve Thermo u skladu s tim regulira vaše grijanje. Tako možete uštedjeti energiju kada ste daleko od kuće i učiniti prostor ugodnim i toplim. Eve Thermo koristi Bluetooth tehnologiju i povezuje se izravno na vaš iPhone ili. Istodobno je nevjerojatno jednostavan za korištenje te iznimno siguran zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji Apple HomeKit.

Masa pojedinog ventila u bijeloj boji je 130 grama, unutar su smještene dvije AA baterije. Eve Thermo je funkcionalan uz Apple iPhone, iPad ili iPod touch s iOS/iPadOS 13.5 ili novijim. Automatizacija i daljinski pristup preko HomePod ili Apple TV moguć je s tvOS 13.4 kad je postavljen kao središnja upravljačka jedinica.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI