LG u Berlinu: Novi hladnjak podiže raspoloženje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LG u Berlinu: Novi hladnjak podiže raspoloženje

Autor Krunoslav Ćosić

Plohe na vratima LG-jevog MoodUP hladnjaka mijenjaju boje, a noću olakšavaju pronalazak hladnjak

 LG MoodUP (1).gif Izvor: LG

LG Electronics na IFA 2022 sajmu predstavlja revolucionarni hladnjak MoodUP s LED panelima - vrata mijenjaju boju te se tako prilagođavaju okolišu.

Novi hladnjak služi kao primjer sposobnosti tvrtke da odgovori na nove trendove u području kućanskih aparata. Jedinstveni MoodUP, opremljen LG-jevim naprednim hlađenjem i pametnim tehnologijama za bolju svježinu hrane i poboljšanu praktičnost, također pruža potpuno novo kuhinjsko iskustvo omogućujući korisnicima odabir širokog raspona živih boja za njegova LED vrata i reprodukciju glazbe putem ugrađenog zvučnika, a sve prema osobnim ukusima i raspoloženjima vlasnika.

 LG MoodUP (4).jpg Izvor: LG

Sa svojim inovativnim LED pločama na vratima LG-jev hladnjak MoodUP predstavlja fleksibilnost dizajna interijera i novi način stvaranja moderne, integrirane kuhinje. Putem aplikacije LG ThinQ korisnici mogu birati između 22 boje za gornju ploču vrata i 19 boja za donju, što im daje mogućnost mijenjanja izgleda hladnjaka i kuhinjskog okruženja.

Korisnici također mogu prilagoditi izgled panela i osvježiti raspoloženje primjenom raznih, evokativnih tema boja uključujući godišnje doba (Season), mjesto, raspoloženje (Mood) i Pop. Koristeći tonove i nijanse prirode Season predstavlja različita doba godine dok Mood izaziva osjećaj blagostanja upotrebom nježnih, umirujućih boja.

 LG MoodUP (5).jpg Izvor: LG

Osim zadivljujućih, promjenjivih boja novi LG-jev hladnjak pruža izvrstan zvuk putem ugrađenog Bluetooth zvučnika koji se lako povezuje s pametnim telefonom, tabletom ili prijenosnim računalom. Korisnici mogu uskladiti svoje raspoloženje – ili trenutnu boju ili temu hladnjaka – s pjesmama iz svojih omiljenih aplikacija za streaming glazbe ili s popisa za reprodukciju glazbene kolekcije u aplikaciji ThinQ. Kada zvučnik reproducira zvuk LED ploče MoodUP-a mogu mijenjati boje u skladu s glazbom dodajući osjećaj živosti i zabave korisnikovom vremenu u kuhinji.

LG-jev novi hladnjak također se može pohvaliti korisničkim značajkama kao što su praktične i šarene obavijesti. Kada senzor na vratima hladnjaka otkrije da je odjeljak hladnjaka predugo bio otvoren ploča na vratima koja su ostavljena otvorena treperi više puta. Time se daje do znanja korisnicima da je potrebno zatvoriti vrata i tako spriječiti gubitak hladnog zraka i nepotrebno potrošnje energije.

 LG MoodUP (6).jpg Izvor: LG

Kada MoodUP-ovi senzori pokreta otkriju da se netko približava obje ploče trepću u znak dobrodošlice. Hladnjak olakšava stvari čak i noću - njegova vrata svijetle jače kako bi onima koji jedu u ponoć pomogli da pronađu i otvore vrata.

S isključenim LED pločama na vratima hladnjak MoodUP nudi kombinaciju Lux Grey i Lux White za tradicionalniji izgled kuhinje. Elegantna, bezvremenska završna obrada usklađuje se s bilo kojim dekorom i dočarava prirodan, suptilan kontrast kamenja različitih boja.

LG-jev novi hladnjak koristi On-Device AI čip za pametne kućanske uređaje. Integrirajući naprednu umjetnu inteligenciju modul omogućuje MoodUP-u da poboljša i proširi korisničko iskustvo sa značajkama kao što su nadograđeno prepoznavanje glasa te Wi-Fi i Bluetooth povezivost.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI