Nova Bespoke linija uređaja omogućuje pametnije opcije povezivosti | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Nova Bespoke linija uređaja omogućuje pametnije opcije povezivosti

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung je na Bespoke Home 2022 fokus stavio na proširenje prostora

 Samsung Bespoke Home 2022.jpg Izvor: Samsung

Holističko iskustvo Bespoke koncepta prošireno je na cijeli dom. U središtu pozornosti su unaprijeđeni kuhinjski, ali i drugi kućanski uređaji koje svakodnevno koristimo s elegantnim bojama, ažuriranim značajkama i vrhunskim završnim obradama.

Novost u ovoj liniji je globalno predstavljanje Bespoke AI perilice i sušilice rublja kao i novih Bespoke kuhinjskih uređaja.

 Samsung Bespoke AI perilica i sušilica rublja.jpg Izvor: Samsung

Potpuno nova Bespoke pećnica na bazi AI tehnologije bit će predstavljena u drugoj polovici 2022. godine. Nudi povezane značajke putem aplikacije SmartThings čineći kuhanje jednostavnijim i učinkovitijim uz ukusne rezultate.

Tehnologija AI Pro Cooking može prepoznati sastojke, u skladu s njima optimizirati postavke te pratiti hranu dok se kuha, a sve kako bi spriječilo da ona bude previše ili nedovoljno pečena.

Značajka Dual Cook Steam korisnicima omogućuje pripremu zdravih jela na pari i hrane u pećnici pomoću korištenja različitih postavki u isto vrijeme. Uz značajku Sense-to-Open vrata pećnice se jednostavno otvaraju samo jednim dodirom čime je omogućen elegantan i minimalistički dizajn s ravnim vratima bez ručki.

 Bespoke Home 2022 (1).jpg Izvor: Samsung

 Samsung Bespoke povezivanje.jpg Izvor: Samsung

Ostatak Bespoke serije, uključujući perilicu posuđa i indukcijsku ploču za kuhanje, bit će dostupan u drugoj polovici 2022. godine. Nova Bespoke AI perilica i sušilica opremljena je najnovijim Samsungovim tehnologijama za uštedu energije i ekološki osviještenim funkcijama, uključujući AI Ecobubble, AI Wash i SpaceMax.

Kako bi dugotrajnije osigurao kućanske uređaje, počevši od srpnja 2022., Samsung će ponuditi 20-godišnje jamstvo za ključne komponente uređaja kao što su motori s digitalnim inverterom i digitalni inverterski kompresori za Bespoke uređaje. To će biti dostupno za hladnjake i perilice rublja u EU i u SAD-u.

SmartThings Home Life

Hub za povezivanje uređaja SmartThings Home Life kombinira šest osnovnih kućnih usluga: kuhanje, energiju, njegu odjeće, njegu kućnih ljubimaca, njegu zraka i njegu doma. Korisnici će moći prilagoditi način na koji njihovi uređaji rade zajedno na temelju usluga koje su im potrebne.

 Samsung SmartThings Home Life.jpg Izvor: Samsung

Kombiniranjem Samsung SmartThings aplikacije i ABB [email protected] rješenja za neprimjetno povezivanje s postojećim sustavima upravljanja imovinom korisnika omogućit će se povezivanje niza uređaja za bolje prebacivanje električnog opterećenja kroz centralizirani sustav. To će donijeti prednosti poput uštede energije i novca kao i smanjenja emisije ugljika dok dodatno proširuje pristup SmartThings aplikaciji i najnovijoj tehnologiji pametnih kuća u cijelom svijetu.

Bespoke Home 2022
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI