TEHNOLOGIJOM PROTIV KOMARACA: LED ubojica | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TEHNOLOGIJOM PROTIV KOMARACA: LED ubojica

Autor Ivan Vukić

LED tehnologija može poslužiti i u borbi protiv komaraca

 LED lampa za ubijanje komaraca (7).jpg Izvor: Aliexpress

Lampa je ustvari UV noćno svjetlo te se koristi fotokatalitičko odbojno svjetlo za spavanje, rad u kuhinji, u dvorištu ili bilo gdje drugdje gdje vas mogu napasti mala stvorenja. Zahvaljujući USB napajanju LED lampu protiv komaraca možete priključiti čak i na USB vašeg laptopa dok sjedite u parku ili na power bank u šumi.

U pakiranju ćete dobiti kabel dužine 76 centimetara. Bijela lampa malih je dimenzija te uz 10 x 10 x 18 centimetara predstavlja prenosivo rješenje protiv komaraca. S obzirom da nije otporna na kišu namijenjena je za rad u uvjetima u kojima nema opasnosti od vlage i tekućine.

 LED lampa za ubijanje komaraca (8).jpg Izvor: Aliexpress

Snaga LED lampe je 5 W, a pokriva područje između 15 i 25 četvornih metara. Princip rada je bioničko hvatanje komaraca, uz tihi zvuk te fizičko ubijanje komaraca koji se zatim spremaju u kutiju na dnu uređaja. Dizajn kutije je takav da ne omogućuje bijeg komarcima, a nakon što ih se riješite jednostavno ćete očistiti kutiju. Kutija je odvojiva.

Ova vrsta lampe za ubijanje komaraca oponaša valnu duljinu ljudskog tijela te ih tako privlači. Osim efekta hvatanja, ima i učinak odbijanja komaraca. Istovremeno, LED lampa nije veliki potrošač energije, košta oko 90 kuna, a uz dekorativni dizajn lijepo će se uklopiti u sve interijere.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI