KONAČNO ĆEMO ZNATI KAKO ĆE SE ZVATI Rimac objavljuje naziv super automobila | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KONAČNO ĆEMO ZNATI KAKO ĆE SE ZVATI Rimac objavljuje naziv super automobila

Autor Krunoslav Ćosić

Ekstremno, impresivno, izvanredno, iznimno – upravo tako Rimac najavljuje službeni naziv za C_Two

  Izvor: Rimac Automobili

Nakon nekoliko godina najava Rimac C_Two će konačno dobiti službeni naziv. U utorak 1. lipnja Rimac će objaviti ekstremnije performanse, novo službeno ime, impresivne značajke, izvanrednu tehnologiju i izniman inženjering u svom konačnom obliku.

Iako je bilo najavljeno za Ženevski auto salon 2020, u ožujku prošle godine, Rimac još uvijek nije objavio kako će se zvati prototip C_Two, super automobil s 1914 KS. Na YouTubeu je konačno objavljeno da će se to dogoditi početkom lipnja.

Najava iz Rimac Automobili
Izvor: Youtube

Uz naziv, svakako je još zanimljivije i kakve će tehnologije novi Rimac donijeti budućim vlasnicima električnog automobila kojeg krase ekstremne performanse, ne samo u pogledu snage i ubrzavanja nego i u pogledu dosega ugrađene baterije i tehnologije punjenja. Hoće li super automobil ponuditi i do sada neviđene karakteristike autonomne vožnje?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI