OVO JE ZAISTA MALEN AUTOMOBIL Za njega vam ne treba niti dozvola za vožnju | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OVO JE ZAISTA MALEN AUTOMOBIL Za njega vam ne treba niti dozvola za vožnju

Autor Krunoslav Ćosić

Za 24 eura dobit ćete maleni električni automobil namijenjen prvenstveno za gradsku vožnju

  Izvor: Profimedia

Naravno, cijena od 24 eura ne odnosi se na ukupnu cijenu vozila – za taj iznos dobit ćete automobil na mjesečni najam, a cijena vozila je 6490 eura. Dakle, za iznos mjesečne pretplate koja se plaća mobilnom operatoru za razgovore i pristup internetu dobije se automobil.

Citroën Ami Cargo nastavlja se na prethodno predstavljeni Citroën Ami (čija je cijena najma 22 eura mjesečno), maleni dvosjed izrađen od stakloplastike kod kojeg je izvana teško reći koja je strana prednja, a koja stražnja. Dizajn je simetričan, a nova verzija Cargo za prijevoz tereta ima samo jedno (vozačevo) sjedalo.

Ono što je zanimljivo za potpuno električni Citroën Ami Cargo je da se registrira kao kompaktni četverocikl, što znači da vam za njega u Francuskoj ne treba niti vozačka dozvola.

Citroën Ami Cargo ima litijsku bateriju kapaciteta 5,5 kW, smještena je u podnici vozila te će biti dostatna za 75 kilometara vožnje s jednim punjenjem, a najveća brzina koju razvija je 45 km/h. Dakle, idealan je za vožnju u gradskoj gužvi. Puni se na 220 V.

Ovaj dostavni automobil dužine 2,41 metara uz samo 8 KS može prevesti teret mase do 140 kilograma, a ukupni obujam prtljage je 400 litara. Ukupna dužina predmeta koji se mogu prevesti je do 1,20 metara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI