SUPERJAHTA Nadahnuta je automobilima legendarnog Ayrtona Senne | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SUPERJAHTA Nadahnuta je automobilima legendarnog Ayrtona Senne

Autor Ivan Vukić

Grand Prix legenda Ayrton Senna je prije smrti 1994. osvojio 41 utrku Formule 1 i tri svjetska prvenstva

  Izvor: Profimedia

Talijanska tvrtka ISA Yachts razvila je liniju koji čine tri modela jahti od 50, 63 i 70 metara. Sve tri superjahte nadahnute su pokojnim svjetskim prvakom Formule 1.

Prva predstavljena jahta dužine 63 metra je ISA Ayrton s konceptom nadahnutim sportskim detaljima iz automobilskog svijeta, a sve je kombinirano s velikim interijerom i prirodnim oblicima. Plovilo ima oštre crte i agresivan profil poput jednog od Senninih trkaćih automobila McLaren, zajedno s čeličnim trupom i strukturom od aluminija.

Uz prozor koji se rasteže od poda do stropa omogućen je panoramski pogled na sve palube. Kažu da je ovo najveći beach klub na brodu ove veličine. Pokreću ga dva CAT 3512C motora snage 2x 1765 kW. Na brodu se nalazi šest kabina za 12 gostiju, a 14 članova posade spava u osam kabina.

U najavi su i jahte Ayrton 50 i Ayrton 70, ali za njih još nisu objavljeni podaci.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI