JETPACK DEMONSTRACIJA Marinci će ovime gusarima utjerati strah pod kožu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

JETPACK DEMONSTRACIJA Marinci će ovime gusarima utjerati strah pod kožu

Autor Davor Dakić

Čim ovo gusari i pirati vide mogli bi se uplašiti i petama „dati vjetra“

  Izvor: Profimedia

Britanski kraljevski marinci demonstrirali su novi način na koji planiraju pobijediti gusare i pirate, nakon što se dogodi otmica – uz jetpack koji će koristiti za ukrcaj na otete brodove.

 Jet Suit;jetpack;Gravity Industries;Royal Marines;ship;exercise;boarding;flying;HMS Tamar Izvor: Profimedia

 Jet Suit;jetpack;Gravity Industries;Royal Marines;ship;exercise;boarding;flying;HMS Tamar Izvor: Profimedia

U demonstraciji je korišten jetpack britanskog Gravity Industries. Vidi se kako marinac bez napora odlazi u nebo iz jednog glisera u koloni. Nakon slijetanja na palubu broda Kraljevske mornarice HMS Tamar, marinac baca ljestve kako bi se i ostatak zapovjedništva popeo na brod. Gravity's mlazno odijelo koristi četiri mlazna motora postavljena na leđa i leđa kako bi proizvelo preko 1000 potisnih snaga.

Marinac na sebi ima mlazno odijelo koje koristi četiri mlazna motora postavljena na leđa te se uz potisak veći od 1000 KS nakon dizanja u zrak ukrcava na oteti brod. Radi se o vojnoj vježbi u kojoj član elitnih borbenih snaga pokazuje kako će u budućnosti izgledati vraćanje otetih teretnih brodova i tankera s naftom

Dugi niz godina pirati na otvorenom moru i oceanu otimaju različita plovila, a uz krađu sadržaja s brodova vrlo česte su i otmice ljudi zbog traženja otkupnine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI