ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Automobili će uskoro postati nepoželjni predmeti | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Automobili će uskoro postati nepoželjni predmeti

Autor Igor Martić

Za manje od 10 godina postoji mogućnost da više nećete biti vlasnici automobila

 Elektricni automobil punjenje Izvor: simon collins / Alamy / Alamy / Profimedia

Ali, možda ćete u 2030. godini, prilikom kupnje jutarnje kave, besplatno dobiti putovanje automobilom. Svijet se mijenja nevjerojatnom brzinom, pojavljuju se novi servisi i nove usluge. Jedna od njih je Transport-As-A-Service (TaaS).

TaaS bi se mogao sastojati samo od električnih automobila, što bi moglo uništiti dva bilijuna dolara vrijednu industriju. Govorimo o spirali smrti za automobile. Što je to Transport-As-A-Service objasnit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada provjerite kakve promjene donose novi Office alati, a vezane su uz Windows 11. Svijet se čini povezanijim više nego ikada, ali i dalje na našem planetu postoje milijarde ljudi koji nisu online, nemaju pristup internetu i digitalnim servisima. Razmišljate li o gradnji kuće, kako vam se čini ideja s 3D printanjem, postupkom koji je u Srbiji izgradio potpuno novu i cijelu kuću za samo 21 sat?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI