LIRPE R1: Električni skuter s dodatnim funkcionalnostima | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LIRPE R1: Električni skuter s dodatnim funkcionalnostima

Autor Davor Dakić

Ovo je prvi na svijetu romobil koji je istovremeno i prijenosna električna stanica

 Lirpe R1 (1).jpg Izvor: Lirpe

3-u-1 e-skuter & prijenosna električna stanica omogućuje zakonski dopuštenih 25 km/h maksimalne brzine, uz izlaznu snagu od 500 W te maksimalni domet s jednim punjenjem do 45 km. Baterija od 374Wh omogućuje napajanje u nuždi, uz 100 W solarni ulaz. Punjenje baterije traje pet do šest sati.

Lirpe je električni skuter koji bi mogao promijeniti način na koji putujete, a usput ćete i ostati napunjeni dok ste u pokretu. Nudi funkcionalnost 3-u-1: e-skuter, Power Dock i solarna energija u jednom. Uz praktičnu vožnju funkcionira i kao prijenosna priključna stanica za napajanje omogućujući punjenje u pokretu i osnažujući korisnike integracijom solarne energije.

Napajanje u nuždi od 374 Wh podržava maksimalni domet od 45 km. Isto to napajanje u nuždi i solarna energija od 100 W omogućuju dulje putovanje na posao, što ga čini prikladnim za različite potrebe putovanja.

 Lirpe R1 (2).jpg Izvor: Lirpe

 Lirpe R1 (6).jpg Izvor: Lirpe

Lirpe R1 ima maksimalnu nosivost od 100 kg, zajedno sa sposobnošću postizanja brzine do 25 km/h. Ključ njegovih iznimnih performansi leži u motoru snage od 500 W. Iskorištavanjem visokoučinkovitog motora možete bez napora stići na dogovorene sastanke.

Izrađen u potpunosti od aluminija Lirpe R1 ima elegantan i moderan dizajn. Njegov Matrix LED zaslon s logotipom je prilagodljiv. Paraksijalni sustav upravljanja poboljšava manevriranje čineći svaku vožnju glatkim i kontroliranim putovanjem.

Uz 10-inčne velike pneumatske gume i električne kočnice pripremite se za uživanje u zabavnoj vožnji s izvrsnom stabilnošću čak i na lošim cestama. Kad je sklopljen Lirpe ima dimenzije 1063 x 183 x 428 mm i teži 15,9 kg. Možete ga ponijeti u tramvaj, vlak ili autobus, staviti u prtljažnik automobila i otići na kampiranje.

 Lirpe R1 (4).jpg Izvor: Lirpe

Uz Lirpe R1 Pro Max snage 500 W i kotačima od 10 inča postoji i manja verzija Lirpe R1 Basic s električnim motorom snage 350 W i baterijom od 7,8 Ah koja će omogućiti do 35 kilometara vožnje s jednim punjenjem, puni se za pet do šest sati, a kotači su promjera 8,5 inča.

Masa romobila je slična kao i Pro Max verzija – 15,1 kilograma te podnosi istu kilažu vozača od 100 kg. Cijena za slabiju verziju je 349 eura dok jača košta 489 eura, a mogu se naručiti kroz kampanju na kickstarteru.

 Lirpe R1 (8).jpg Izvor: Lirpe

 Lirpe R1 (5).jpg Izvor: Lirpe

 Lirpe R1 (3).jpg Izvor: Lirpe

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI