U SAMOBORU: Poslastica za obožavatelje Porschea | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

U SAMOBORU: Poslastica za obožavatelje Porschea

Autor Krunoslav Ćosić

U Hrvatsku stiže Porsche pop-up muzej s temom „Vođen snovima“

 Porsche Heritage Truck_1.jpg Izvor: Porsche

Na Trgu Matice Hrvatske u Samoboru svi koji vole i poštuju brend Porsche mogu vidjeti posebnu izložbu „Driven by Dreams. 75 godina Porsche sportskih automobila“ posvećenu ovogodišnjoj 75. obljetnici brenda Porsche - kamion iz Porsche muzeja.

Kamion je transformiran u jedinstveni izložbeni prostor te će podsjetiti posjetitelje na tri četvrtine stoljeća dugu povijest legendarnog proizvođača automobila iz Stuttgarta. Kamion Porsche Heritage nalazit će se ispred kina Samobor i bit će otvoren za posjetitelje od 11. do 15. svibnja, od 12 do 20 sati radnim danom i 10 do 20 sati vikendom.

 Porsche Heritage Truck_7.jpg Izvor: Porsche

„Ponosni smo što je upravo Hrvatska jedna od destinacija ovog roadshowa koji će putovati po cijelom svijetu. S obzirom da kao zemlja imamo velik broj automobilskih entuzijasta veseli nas što će ovaj Heritage kamion u Samoboru provesti pet dana, što daje odličnu priliku da svi ljubitelji automobila i brenda Porsche posjete ovu jedinstvenu izložbu koja donosi legendarnu priču o brendu koji je hrabro krenuo od ostvarenja jednog sna“, rekao je Vedran Prasnikar, generalni direktor Porsche Inter Auto Hrvatska.

Mobilna izložba „Driven by Dreams. 75 godina Porsche sportskih automobila“ održava se na 100 m2 te će posjetiteljima pružiti uvid u ovu obljetnicu. Priče sanjara iz tematskih područja nasljeđa, moto sporta, tehnologije i inovacija, održivosti i umjetnosti, vode obožavatelje i sve zainteresirane na putovanje kroz prošlost, sadašnjost i budućnost te ih pozivaju da ne odustaju od svojih snova i pretvore ih u stvarnost.

Još jedno iznenađenje

Ovo nije jedini način na koji će se proslaviti 75 godina sportskih automobila Porsche - predstavnici brenda u Hrvatskoj nam donose još iznenađenja tijekom godine. „Na dan 8. lipnja 2023., koji označava dan rođenja brenda Porsche, u sklopu globalne proslave 75 godina Porsche sportskih automobila, u centru Zagreba održat ćemo ekskluzivnu izložbu koja donosi 75 godina brenda, ali i 60 godina kultnog modela 911“, rekla nam je voditeljica marketinga Ana Ruža Jurman. „Ovo je velik dan za nas i nadamo se kako će velik broj posjetitelja slaviti zajedno s nama.“

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI