TRAPERICE ZA MOTOCIKLISTE: Napuhavaju se u slučaju nesreće | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TRAPERICE ZA MOTOCIKLISTE: Napuhavaju se u slučaju nesreće

Autor Davor Dakić

Što kažete na zaštitne hlače sa zračnim jastukom?

 Mo’cycle Airbag jeans (1).jpg Izvor: Mo’cycle / Ferrari / Profimedia

Ovo bi moglo spasiti mnoge motocikliste. Zračni jastuci na napuhavanje pomažu spasiti motocikliste od teških ozljeda. Traperice su dizajnirane tako da se napušu u slučaju nezgode i pomognu u sprječavanju ozbiljnijih ozljeda. Uključuju zamjenjivi uložak zračnog jastuka koji se aktivira pri udaru.

Time će se spriječiti ozbiljne ozljede. Zračni jastuk je ustvari balon za zaštitu donjih dijelova tijela vozača. Hlače sadrže zamjenjivi uložak zračnog jastuka, a kada se zračni jastuci napuhnu šavovi na hlačama se šire. Sama tkanina također je otporna na abraziju.

 Mo’cycle Airbag jeans (3).jpg Izvor: Mo’cycle / Ferrari / ProfimediaTraperice su namijenjene za višekratnu upotrebu i mogu se nositi kao obične traperice te se mogu prati u perilici rublja. Kreirala ih je švedska tvrtka Mo’cycle.

Patrone zračnog jastuka umetnute u tkaninu ne mogu se osjetiti tako da ne smetaju u vožnji i pri nošenju hlača. Ako vozač izleti s motocikla zračni jastuk se aktivira vezom koja povezuje hlače s motociklom.

Zračni jastuk štiti bedra, stražnji dio trupa i veći dio kralježnice. Traperice su dostupne u plavoj i crnoj boji i opremljene su CE odobrenim jastučićima za koljena tako da čuvaju i taj dio tijela. Cijena za traperice je 499 USD, a već su otvorene prednarudžbe te će uskoro u prodaju.

 Mo’cycle Airbag jeans (6).jpg Izvor: Mo’cycle / Ferrari / Profimedia

 Mo’cycle Airbag jeans (7).jpg Izvor: Mo’cycle / Ferrari / Profimedia

 Mo’cycle Airbag jeans (2).jpg Izvor: Mo’cycle / Ferrari / Profimedia

 Mo’cycle Airbag jeans (4).jpg Izvor: Mo’cycle / Ferrari / Profimedia

 Mo’cycle Airbag jeans (5).jpg Izvor: Mo’cycle / Ferrari / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI