NISSAN MAX-OUT EV: Kabriolet podupire održivost i mobilnost | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NISSAN MAX-OUT EV: Kabriolet podupire održivost i mobilnost

Autor Krunoslav Ćosić

Na Nissan Futures će biti predstavljen model u fizičkom obliku, nakon prvotno prikazanog virtualnog modela

 Nissan Max-Out EV (4).jpg Izvor: TORU HANAI

Nissan će u svojoj Galeriji globalnog sjedišta od 4. veljače do 1. ožujka 2023. predstaviti svoju viziju održive mobilnosti i inovativnog dizajna. Povodom tog događaja Nissan je predstavio Max-Out EV kabriolet.

Model je prethodno prikazan u virtualnom obliku kao dio vizije Nissan Ambition 2030 najavljene u studenom 2021. pod natpisom Nissan Futures. Max-Out, koji će biti izložen tijekom trajanja događaja, utjelovljuje Nissanovu ambiciju podupiranja većeg pristupa održivoj i inovativnoj mobilnosti.

 Nissan Max-Out EV (2).jpg Izvor: TORU HANAI

Nissan Futures sadržavat će interaktivne događaje za kupce, panel rasprave sa stručnjacima i razne inovacije u elektrifikaciji, inteligenciji vozila, upravljanju energijom, ponovnom korištenju baterija vozila i više. Događajima i panel raspravama bit će moguće prisustvovati i virtualno.

Stvoren na temelju temeljnog koncepta sjedinjavanja s automobilom, kabriolet Nissan Max-Out s dva sjedala dizajniran je kako bi pružio oslobađajući osjećaj otvorenosti, a istodobno nudi poboljšano, dinamično iskustvo vožnje. Max-Out prikazuje Nissanovu inovaciju u razvoju raznovrsne palete naprednih i upečatljivih vozila, s jasnom vizijom kako mogu koristiti i pojedincima i društvu.

 Nissan Max-Out EV (3).jpg Izvor: TORU HANAI

Na Max-Out kabrioletu se ističu jedinstven set kotača, veliki ventilacijski otvor na mjestu prednje rešetke i kružna svjetlosna traku straga. Unutrašnjost automobila ima digitalni zaslon koji mogu koristiti i vozač i suvozač.

Automobil nema klasične nožne pedale za gas i kočnicu, koristi nekonvencionalan upravljač i opremljen je mogućnošću autonomne vožnje. Informacije o pogonskom sklopu automobila još nisu objavljene, no vjerojatno će koristiti solid-state baterije. Kao rezultat toga automobil bi se mogao puniti brzinom snagom od 130 kW.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI