GIGA PUMP 4.0: Najmanja snažna zračna pumpa | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GIGA PUMP 4.0: Najmanja snažna zračna pumpa

Autor Krunoslav Ćosić

Uz napuhavanje služi i za ispuhivanje, a ovo je istovremeno i lampion za kampiranje. Dobro će doći i za roštilj

 Giga Pump 4.0 (4).jpg Izvor: Kickstarter

Pumpa je lagana samo 100 grama, omogućuje 4,2 kPa, a ima pet mlaznica. Ugrađena je baterija kapaciteta 1360 mAh koja se može nadopunjavati preko USB-C konektora (podržano je brzo punjenje). S jednim punjenjem omogućuje 15 do 25 minuta korištenja kao pumpe, a ponovo će se napuniti za 2,5 sati.

Učinite svoj ruksak još lakšim. Giga Pump se vraća nakon 3 verzije i od tada se pumpa samo dotjerivala, ažurirala i poboljšavala. Najmanja snažna zračna pumpa je 3-u-1 rješenje te uključuje funkcije napuhavanja, ispuhivanja i lampion za kampiranje.

 Giga Pump 4.0 (4).gif Izvor: Kickstarter

I dalje se nastavlja koncept kompaktnosti - kućište je dimenzija 50 mm x 48 mm x 60,5 mm, a masa je samo 100 g, što je manje od soljenke.

Omogućuje brzo napuhavanje s većim protokom zraka od 220 l/min, a tlak zraka može doseći 4,2 kPa. Prikladno je za razne proizvode na napuhavanje - jastuke na napuhavanje, razne napuhance za plažu, bazen, loptu za jogu, a dobro će doći putnicima koji koriste jastuk za vrat.

 Giga Pump 4.0 (2).jpg Izvor: Kickstarter

Jedinstveni dizajn unutarnje strukture može optimizirati kanal zračne pumpe čineći proizvod malim i kompaktnim, a motor unutar njega može postići veliku brzinu od 50.000 okretaja u minuti.

Osim za napuhavanje, Giga Pump 4.0 može se koristiti i kao vakuumska pumpa. Pričvrstite mlaznicu za zrak na izlaz za zrak, jednostavno pritisnite gumb i ona može brzo ispuhati zračni madrac i zračni jastuk. Olakšajte pakiranje i uštedite dodatni prostor u ruksaku.

 Giga Pump 4.0 (3).gif Izvor: Kickstarter

Štoviše, Giga Pump 4.0 nije samo za vanjsku upotrebu već se može koristiti i na vakuumskim vrećicama kod kuće. Recimo, ako ljeti spremate poplune i želite s njima zauzeti manje mjesta ispod kreveta ili u ormaru.

Kako bi se zadovoljile potrebe različitih proizvoda za napuhavanje ima 2 različita načina rada tlaka: slabi način i jaki način. Giga Pump 4.0 također vam može pomoći u loženju vatre s funkcijom puhanja zraka na kampiranju na otvorenom.

 Giga Pump 4.0 (2).gif Izvor: Kickstarter

Rasvjeta igra veliku ulogu u stvaranju ugodnog okruženja na otvorenom. Lampion za kampiranje još je jedna nezamjenjiva funkcija ove pumpe - na dnu se nalazi osam perli LED svjetiljke. Dostupne su tri razine podešavanja svjetline. Jednostavno pritisnite gumb za podešavanje svjetline u različitim okruženjima prema vašim potrebama. Vrijeme osvjetljenja traje do 35 sati.

 Giga Pump 4.0 (1).gif Izvor: Kickstarter

Zahvaljujući kuki i magnetu može se objesiti ili magnetski pričvrstiti na željezo, nehrđajući čelik i druge magnetske materijale. Zadovoljit će većinu potreba za vanjskom rasvjetom u skladu s različitim situacijama. Uz IPX4 nudi otpornost na prskanje vodom i padove. U pakiranju ćete dobiti pet nastavaka za razne spojeve, USB-C kabel i torbicu za nošenje.

Giga Pump 4.0 je dostupna na Kickstarteru, u pozadini je Aerogogo Team, a trenutno je uz popust od 42 posto cijena snižena na 32,55 dolara. Isporuke prvim kupcima kreću u ožujku 2023. Prikupila je 36.000 USD, iako su imali cilj 5000 USD, a proizvod je podržalo 830 backera.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI