KORISTAN DODATAK: Prijenosni uređaj za napuhavanje guma | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KORISTAN DODATAK: Prijenosni uređaj za napuhavanje guma

Autor Igor Martić

U kućištu se nalazi baterija kapaciteta od čak 12.000 mAh

 DriveMo MAX X (2).gif Izvor: Kickstarter

DriveMo MAX X uz to ima i veliki 7,4-inčni ekran osjetljiv na dodir, u kućištu od metalne legure. Bežični prijenosni uređaj za napuhavanje guma ima zaista veliku bateriju, što ga čini zanimljivim dodatkom na ovom tržištu.

Napuhavanje je intuitivnije i praktičnije, a značajka automatskog isključivanja olakšava rukovanje. Više nećete morati čekati na benzinskoj kako biste napumpali gumu. Osim što radi bežično s ugrađenom baterijom može se spojiti na 12V DC priključak za napuhavanje kao što to radi bilo koji tradicionalni takav uređaj, što vam daje fleksibilnost za jednostavno ponovno punjenje zraka.

 DriveMo MAX X (1).gif Izvor: Kickstarter

Ima na sebi još i LED lampu s SOS načinom pa ako se izgubite negdje u šumi ne samo što ćete moći napuhati probušenu gumu nakon što su sami popravite nego ćete moći davati i signale u noćnim satima ili u uvjetima slabije vidljivosti.

DriveMo Max X izvrstan je suputnik za napuhavanje gume na putovanju, kampiranju, jahanju ili avanturi na otvorenom. Ekstra široka kompatibilnost omogućuje rad s bilo kojom vrstom automobila, motocikala, bicikala, e-skutera, lopti i "šlaufa" za plivanje.

Oslobađa vas zadržavanja u blizini zidne utičnice te umjesto toga sve što trebate učiniti je uključiti uređaj, spojiti na ventil, odabrati način rada i čekati da se napuhavanje završi.

Nema napora da se shvati kako proizvod radi. Zaslon osjetljiv na dodir od 7,4 inča prikazuje sve podatke koji vam mogu zatrebati tijekom cijelog puta. Jasno provjerite indikatore kao što su način rada Auto/Motocikl/Bicikl/Lopta, jedinica, vrijednost tlaka, način napajanja i preostala razina baterije.

 DriveMo MAX X (2).jpg Izvor: Kickstarter

Neće biti naporno za shvatiti kako proizvod radi. Zaslon osjetljiv na dodir od 7,4 inča prikazuje sve podatke koji vam mogu zatrebati tijekom cijelog procesa. Jasno provjerite indikatore kao što su način rada automobil / motocikl / bicikl / lopta, zatim mjerna jedinica, vrijednost tlaka, način napajanja i preostala razina baterije.

Dodirna ploča odmah ispod zaslona savršeno je integrirana s cijelom površinom čineći cjelokupni dizajn besprijekornim, ne samo što omogućuje uistinu jasno nego i jednostavno čitanje te besprijekorne i intuitivne kontrole dodirom. Tu je i vrijednost tlaka u gumama u stvarnom vremenu tako da sve možete vidjeti na prvi pogled.

 DriveMo MAX X (1).jpg Izvor: Kickstarter

DriveMo MAX X opremljen je snažnim motorom s bakrenom četkom od 550 DC i 22-cilindričnim mehanizmom. Nadograđeni motor značajno povećava brzinu napuhavanja za 50%, osiguravajući prosječnih 38 litara protoka zraka u minuti. Za pumpanje standardne gume 235/40 R19” potrebno je samo oko 6 minuta.

Naravno, može se koristiti i kao power bank za punjenje pametnog telefona, s obzirom na kapacitet od 12.000 mAh, pri čemu se koriste tri baterije kapaciteta po 4000 mAh.

 DriveMo MAX X (3).jpg Izvor: Kickstarter

 DriveMo MAX X (4).jpg Izvor: Kickstarter

 DriveMo MAX X (5).jpg Izvor: Kickstarter

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI