Nosač za telefon za ventilacijski otvor i na instrument ploči | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Nosač za telefon za ventilacijski otvor i na instrument ploči

Autor Krunoslav Ćosić

Kompatibilan je s MagSafe magnetnim načinom spajanja Appleovih telefona

 Scosche MagicMount Pro2 4-u-1 (5).jpg Izvor: Scosche

Scosche MagicMount Pro2 4-u-1 za ventilacijski otvor/ploču je koristan dodatak uz koji ćete lakše i sigurnijr upravljati svojim vozilom. Komplet za montažu telefona u automobilu može se koristiti na ventilacijskom otvoru kabine vašeg vozila ili na čvrstoj i ravnoj površini ploče s instrumentima.

Nosači ventilacijskih otvora izvrsni su za premještanje iz automobila u automobil, putovanja ili iznajmljene automobile dok jedinstveni, otvoreni dizajn FreeFlow nosača ventilacijskih otvora omogućuje slobodno strujanje zraka iz ventilacijskih otvora vašeg vozila.

Scoscheov nosač koristi patentirani zglobni zakretni mehanizam koji omogućuje postavljanje telefona gdje god želite u kabini vozila. Nosač za instrument ploču pričvršćuje mobilni telefon na ploču na čvrstoj i ravnoj površini kako ne bi bilo gibanja u vožnji.

 Scosche MagicMount Pro2 4-u-1 (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Na Scoscheov nosač, s posebno dizajniranom glavom za montiranje, mogu učvrstiti iPhone 12 i noviji modeli s MagSafeom, i to bez upotrebe MagicPlatea. Zgodno je što se glava nosača okretnog mehanizma za telefon u automobilu okreće, a nosači za kontrolnu ploču/odušnik se prilagođavaju kako bi se pronašao savršeni kut gledanja.

Nema straha od neravnih i loših prometnica jer neodimijski magneti čvrsto drže vaš uređaj na mjestu i 100% su sigurni za pametne telefone, tablete, GPS i druge mobilne uređaje.

 Scosche MagicMount Pro2 4-u-1 (4).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Montaža vašeg uređaja je jednostavna

U pakiranju ćete dobiti MagicPlate kako biste na nosaču koristili druge pametne telefone koji ne podržavaju MagSafe. Nakon što se MagicPlate postavi na nosač samo se približite sa svojim uređajem blizu magnetske površine i odmah će se sigurno učvrstiti na mjestu. Ovo je praktično po neravnim prometnicama.

Elegantan dizajn bez postolja savršeno radi s većim uređajima i omogućuje vam postavljanje zaslona za optimalno gledanje.

Okretni nosač za 360° omogućuje razne kutove pod kojim ćete postaviti telefon. S okretnim nosačem od 360° i maticom za zaključavanje od meke gume prilagodite svoj MagicMount točno na kut prikaza koji vam najbolje odgovara. Cijena za Scosche MagicMount Pro2 4-u-1 je 44,99 eura.

 Scosche MagicMount Pro2 4-u-1 (3).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 Scosche MagicMount Pro2 4-u-1 (6).jpg Izvor: Scosche

 Scosche MagicMount Pro2 4-u-1 (7).jpg Izvor: Scosche

 Scosche MagicMount Pro2 4-u-1 (1).jpg Izvor: Scosche

 Scosche MagicMount Pro2 4-u-1 (8).jpg Izvor: Scosche

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI