POBOLJŠAJTE SVOJU VOŽNJU: Stigao je novi Android Auto | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POBOLJŠAJTE SVOJU VOŽNJU: Stigao je novi Android Auto

Autor Krunoslav Ćosić

Stiže novi način korištenja digitalnog ključa za otključavanje automobila

 Android Auto.jpg Izvor: Google

Stiglo je novo Android Auto iskustvo, ističe Google za najnoviju verzije svojeg Android Auto sučelja koje se koristi u kompatibilnim automobilima. Android Auto, koji vam omogućuje povezivanje vašeg Android telefona sa zaslonom automobila, pruža osobnije iskustvo za korištenje za volanom.

Novi dizajn daje prioritet trima važnim ciljevima za vozače: navigacija kamo idete, komunikacija s prijateljima i obitelji te puštanje vaše glazbe ili podcasta. Karte su sada bliže vozačevom sjedalu tako da na prvi pogled možete vidjeti kamo idete.

Stigao je novi Android Auto
Izvor: Youtube

Nova multimedijska kartica uključuje najbolje od Material You za prikaz vaših omiljenih omota albuma, a dodani brzi pokretač omogućuje vam brz pristup nedavno korištenim aplikacijama. Također, budući da je Android Auto kompatibilan sa svim većim proizvođačima automobila, raspored podijeljenog zaslona također je prilagodljiv različitim veličinama zaslona pa izgleda sjajno bez obzira ima li vaš automobil široki ili portretni omjer ili neku drugu veličinu zaslona.

Nove mogućnosti za Android Auto

Uz novi dizajn sada je lakše nego ikad ispuniti neke od svojih najčešćih potreba u automobilu. Google Assistant sada nudi pametne prijedloge uključujući podsjetnike za propuštene pozive, brzo dijeljenje vremena dolaska i trenutni pristup glazbi ili podcastima. Prečaci na zaslonu ubrzavaju odgovore na poruke i pozivanje omiljenih kontakata.

 Android Auto.gif Izvor: Google

Google uvodi traku napretka koja se može pretraživati za glazbu i podcaste — jednu od najtraženijih značajki tako da možete preskočiti pjesmu ili epizodu. Posljednje, ali ne manje važno, počevši od najnovijih Pixel i Samsung telefona uskoro ćete moći upućivati pozive koristeći WhatsApp s Android Autom.

Podijelite svoj digitalni automobilski ključ s drugima

Već sada možete dijeliti svoj digitalni automobilski ključ na Pixelu i iPhoneu kako biste prijateljima i obitelji od povjerenja lakše omogućili pristup vašem automobilu. Dijeljenje ključeva uskoro dolazi na Samsungove telefone, a Xiaomi korisnici će kasnije ove godine moći koristiti i dijeliti digitalne ključeve automobila. Već podržan na BMW-u digitalni ključ automobila nastavit će se širiti na više marki automobila.

 Android Auto digitalni ključ.jpg Izvor: Google

Ugrađeni Google

Automobili s ugrađenim Googleom donose Google pomoćnika, Google karte i više aplikacija s Google Playa izravno na zaslon automobila bez oslanjanja na telefon. Google blisko surađuje s proizvođačima automobila i programerima aplikacija kako bi kontinuirano poboljšavali ovo integrirano iskustvo. Evo najnovijih dodataka i ažuriranja:

Visokokvalitetne karte i navigacija

Aplikacija Waze sada je dostupna na odabranim vozilima Renault, a bit će u više automobila s ugrađenim Googleom. Googleova nova HD karta sada je dostupna u odabranim novim automobilima s ugrađenim Googleom, počevši od Volva EX90 i Polestar 3. HD karta donosi precizne detalje ceste poput oznaka traka, znakova i prepreka na cesti kako bi podržala tehnologiju potpomognute i autonomne vožnje proizvođača automobila za sigurniju vožnju bez ruku na odabranim cestama.

Dok čekate nekoga u vozilu ili punite svoje električno vozilo zaslon automobila je odlično mjesto za gledanje emisija ili filmova. Uz Tubi i MGM+ koji su već dostupni na Google Playu, uskoro će doći YouTube.

S nedavno najavljenim modelom Accord Touring za 2023. Honda se pridružuje rastućem popisu marki koje nude automobile s ugrađenim Googleom koji uključuje Volvo Cars, Polestar, Chevrolet, GMC, Cadillac i Renault. Očekujte još više izbora od marki poput Forda i Lincolna kasnije tijekom 2023. godine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI