U 2023. GODINI: Stiže novi Volkswagen ID.3 | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

U 2023. GODINI: Stiže novi Volkswagen ID.3

Autor Krunoslav Ćosić

Nastavlja se Volkswagenova ofenziva s električnim modelima

 Volkswagen ID.3 2022 (3).jpg Izvor: Volkswagen AG

Kompaktni ID.3 druge generacije stići će već sljedeće godine te u ovom trenutku niti ne možete kupiti aktualni model s kojim je Volkswagen započeo električnu revoluciju, a slijedili su ID.4 i ID.5. Sljedeće godine stiže i Volkswagen ID.Buzz s početnom cijenom od oko 400.000 kuna.

Za sada ne znamo koliko će koštati novi ID.3 (2022) ali znamo da će imati najnoviju generaciju softvera čime će se poboljšati performanse sustava i omogućiti prijam aktualiziranja Over-the-Air. Dakle, bez odlaska u servis - bit će dovoljno automobil spojiti na internet u svojoj garaži.

 Volkswagen ID.3 2022 (4).jpg Izvor: Volkswagen AG

Poznata je i serijska oprema - zaslon će imati dijagonalu od 12 inča (30,5 centimetara), uklonjiva će biti podnica prtljažnika, a u središnjem dijelu konzole bit će smještena dva držača za napitke. Pazilo se i na održivost pa u unutrašnjosti vozila neće biti materijala životinjskog podrijetla.

Funkcije kao što su Plug & Charge i inteligentni e-planer rute čine iskustvo punjenja u novom modelu ID.3 još jednostavnijim i praktičnijim. U modelu ID.3 bit će dostupna najnovija generacija potpuno umreženih sustava potpora. Najbolji primjeri su opcijski raspoloživi "Travel Assist sa zbirnim podacima" i "Park Assist Plus s funkcijom memorije" kako bi se podržala visoko automatizirana vožnja.

 Volkswagen ID.3 2022 (2).jpg Izvor: Volkswagen AG

Volkswagen proširuje proizvodnu mrežu za svoje „bestseller“ vozilo: nakon Zwickaua i Dresdena glavna tvornica u Wolfsburgu također će 2023. započeti s proizvodnjom modela ID.3. Naime, do danas je globalno isporučeno više od pola milijuna ID. modela.

I prije početka prodaje, već od sredine prosinca 2022., kupci će moći naručiti unaprijed konfigurirane linije opreme Life, Business, Style i Tour, a tada će biti i poznate cijene. Zbog velikog broja narudžbi očekuje se da će novi ID.3 biti isporučen kupcima od četvrtog kvartala 2023. za trenutne narudžbe.

 Volkswagen ID.3 2022 (1).jpg Izvor: Volkswagen AG

 Volkswagen ID.3 2022 (5).jpg Izvor: Volkswagen AG

 Volkswagen ID.3 2022 (6).jpg Izvor: Volkswagen AG

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI