POBRINITE SE ZA OKOLIŠ Rabite daljinski upravljač bez baterija | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POBRINITE SE ZA OKOLIŠ Rabite daljinski upravljač bez baterija

Autor Krunoslav Ćosić

Solarno punjenje omogućuje rad daljinskog upravljača kojem ne morate mijenjati baterije

  Izvor: Samsung

Iako ih ne mijenjamo prečesto, baterije u daljinskom upravljaču ipak su potrošna roba. Zamislite da nikada ne trebate nove baterije, a naročito ne u ključnom trenutku – subota je navečer, gledate film, a baterije otkažu upravo u tom trenutku. Baš nezgodno!

Daljinski upravljač SolarCell olakšava upravljanje svim vanjskim uređajima, a pokreće ga tehnologija solarnih ćelija tako da ga možete puniti i s pomoću vaše unutrašnje rasvjete! Naravno, daleko brže će se napuniti putem USB priključka preko priloženog USB-C kabela, ali nadopunjavat će se cijelo vrijeme.

  Izvor: Samsung

Ova Samsungova inovacija pomaže u preventivi stvaranja otpada od oko 99 milijuna AA baterija, koliko ih se u svijetu iskoristi tijekom sedam godina gledanja televizije. Pretvoreno u CO2 emisije, očekuje se smanjivanje emisija od 14.000 tona kroz sedam godina gledanja televizora.

Višenamjenski daljinski upravljač olakšava korištenje više različitih uređaja, čime se može smanjiti broj daljinskih upravljača na vašem stolu, a samim time i potreba za više kompleta AA i AAA baterija. Izrađen je od recikliranih materijala.

  Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Daljinski upravljač Samsung SolarCell dolazi s nekoliko pametnih značajki, poput ugrađenog mikrofona za komunikaciju glasom (korištenje glasovnih asistenata Bixby, Google Assistant i Alexa). Na daljinskom se koriste i posebne tipke za jednostavan pristup servisima kao što su Netflix, Prime Video.

Na daljinskom se nalaze i klasične komande: da biste prilagodili glasnoću zvuka na televizoru pritisnite gumb za glasnoću prema gore ili prema dolje. Ako želite potpuno utišati zvuk, pritisnite gumb za glasnoću. Da biste ponovno uključili zvuk, ponovno pritisnite isti gumb.