UZ APLIKACIJU SAMSUNG HEALTH: Umjetna inteligencija koristi se za analizu kondicije korisnika | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UZ APLIKACIJU SAMSUNG HEALTH: Umjetna inteligencija koristi se za analizu kondicije korisnika

Autor Krunoslav Ćosić

Najnoviji Samsungovi Neo QLED televizori, osim za gledanje tv sadržaja, mogu se koristiti i za pametnu analizu

  Izvor: Samsung

Televizori se ne predaju, a dokaz za to su najnoviji modeli za 2021. godinu. Samsung je predstavio Neo QLED televizore koji dolaze i s aplikacijom Samsung Health te personaliziranim Smart Trainerom. Kupite li uz televizor dodatnu kameru, koristeći umjetnu inteligenciju za analizu kondicije korisnika, Smart Trainer pruža povratne informacije za osobni tjelesni napredak.

  Izvor: Samsung

Trenirati svoje omiljene vježbe ispred televizora možete istovremeno s trenerom za personalizirane tjelovježbe, kao da se nalazite u teretani i tamo vježbate tako da ćete vježbe izvoditi u pravilnom držanju. Svi vaši fitness podaci nalazit će se na televizoru, kao i na pametnom telefonu tako da ćete imati informacije o broju dovršenih vježbi, koliko ste ukupno vremena vježbali i koliko ste potrošili kalorija.

U televizorima se nalaze Neo Quantum procesori te najnovije Quantum Mini LED lampice s velikom dubinom crne boje i optimiziranom razinom svjetlosti.

  Izvor: Samsung

Novi Samsungovi televizori dolaze u 8K rezoluciji (QN800A i QN900A) te u veličinama od 65, 75 i 85 inča dok će 4K modeli (QN95, QN90, QN85, QN90A i QN85A) biti dostupni u još širem izboru veličina, počevši od 50 inča, uključujući i Hrvatsku.

  Izvor: Samsung

  Izvor: Samsung