PODATKOVNI CENTRI Dva nova sustava za distribucije energije | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PODATKOVNI CENTRI Dva nova sustava za distribucije energije

Autor Krunoslav Ćosić

Sustavi će pojednostaviti upravljanje podatkovnim centrima i njihovu skalabilnost

 Vertiv Liebert RXA (5) Izvor: Vertiv

Vertiv je predstavio dva nova sustava za distribucije energije - Liebert RXA remote power panel (RPP) je fleksibilno i sigurno rješenje za primjenu u okruženjima visoke potrošnje energijom dok je Liebert MBX busway sustav sabirnica koji omogućuje pouzdanu distribuciju nadzemne energije u podatkovnim centrima bilo koje veličine.

Liebert RXA remote power panel (RPP) sustav kao rješenje nudi fleksibilne značajke i višestruke mogućnosti konfiguracije kako bi se prilagodile različitim potrebama web lokacija i njihovom budućem rastu, dok se ujedno optimizira korištenje prostora.

Unaprijed izgrađen i konfiguriran, certificiran i testiran, Liebert RXA osigurava distribuciju električne energije koja se nalazi u kutiji nakon što je spojena na strujni krug, pojednostavljujući pokretanje, proširenje i sveukupno upravljanje većim mrežama podatkovnih centara.

Liebert RXA sustav štedi prostor te se može fleksibilno postaviti u podatkovne centre, poslužiteljske sobe ili mrežne ormare, a dokazana je alternativa sustavima po mjeri, posebno za aplikacije velike gustoće.

Drugi sustav Liebert MBX koristi se u situacijama kad podni prostor jednostavno nije opcija. Predstavlja svestrano rješenje s nadgradnjom koje pruža pouzdanu i skalabilnu raspodjelu energije u podatkovnom centru bilo koje veličine, s inheretnim benefitom koji također maksimizira protok rashladnog zraka.

Modularni sustav sabirnica nudi niz mogućnosti i mogućnosti povezivanja koje podržavaju poboljšanja i prilagodbu uz minimalnu potrebnu vanjske podrške, omogućujući tvrtkama ekonomičnu optimizaciju i prilagodbu infrastrukture za distribuciju energije tijekom određenog vremena.

Lagana i robusna aluminijska šasija s autobusnim stazama IP2X certificirana je i sukladna sa IEC 61439-2, s integriranim finger-safe mogućnostima i ground-first/break-last dizajnom kako bi se osigurala maksimalna sigurnost tijekom servisiranja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI