MOBILNE APLIKACIJE ZA ŽENE Što svaka žena mora imati na svom pametnom mobitelu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MOBILNE APLIKACIJE ZA ŽENE Što svaka žena mora imati na svom pametnom mobitelu

Autor Dijana Kaćanski

U moru lijepih planova, svakodnevnih obaveza i neophodnih zabava svaka žena danas koristi mobitel koji joj služi i kao velika pomoć i organizator aktivnosti

  Izvor: - / Wavebreak / Profimedia

Od jutarnjeg buđenja, oblačenja, doručka, obaveza prema obitelji i kretanja na posao ženu prate brojna pitanja: jesam li sve planirano napravila; što sve osim posla danas još moram obaviti; otići u trgovinu, na tržnicu, kemijsku čistionicu, knjižnicu...

Sva ta svakodnevna razmišljanja o svemu što žene muče teško je pobrojiti pa je svaka, makar i mala pomoć dobrodošla. Bez obzira na pomoć koju vam eventualno pružaju vaši bližnji, u nekim je stvarima bolje osloniti se na vaš vjeran mobitel i najpotrebnije aplikacije.

Aplikacija My Calendar - Period Tracker namijenjena je svim pripadnicama ljepšeg spola kojima je bitna jednostavna i dizajnom zanimljiva aplikacija kalendara s podacima koji prate menstrualni ciklus, vizualiziraju plodne i neplodne dane, period ovulacije.

U dnevni planer možete unositi podatke o temperaturi, raspoloženju, PMS-u, lijekovima i slično te sve prebaciti u kalendar po danima. Svoj kalendar možete i zaštititi od neželjenih pogleda pomoću jedinstvenog PIN koda. Unesene podatke po potrebi možete i izbrisati, a pomoću unesenih podataka možete planirati vaše aktivnosti s obzirom na najosjetljivije dane u mjesecu.

Popularna aplikacija veličine prilagodljivog kalendara popularna je za praćenje razdoblja planiranja trudnoće kao i tijeka trudnoće, a to dokazuje podatak da je instalirana više od 20 milijuna puta.

Neophodna ženama, besplatna aplikacija Women Workout at Home - Female Fitness instalirana više od 50 milijuna puta potiče nas da izdvojimo svaki dan samo 7 minuta i postignemo zadovoljstvo u novom izgledu. Profesionalni fitness treneri osmislili su najbolje vježbe isključivo za žene, pogodne za vježbanje bez dodatnih rekvizita, samo svojim tijelom, a vježbati se može bilo gdje.

Aplikacija sadrži animacije i video vođenje za postizanje zavodljivih trbušnih mišića, oblikovane stražnjice, vitkih ruku i lijepo oblikovanih nogu. Uz profesionalno vođenje kroz vježbe, prate se i rezultati, potrošene kalorije i napredak u mršavljenju. Ova aplikacija pogodna je za početnice kao i žene koje se sportom profesionalno bave.

Pametni popis za kupnju san je svake žene. Više nema malih papirića na kojima ste zapisali plan za kupnju pa ga poslije tražili po džepovima, dešifrirali rukopis i vizualno pokušavali spoznati da li je sve s popisa kupljeno.

Sada je pomoću besplatne aplikacije Smart Shopping List moguće napraviti popis namirnica koji ćete koristiti, a aplikacija uči redoslijed proizvoda koje kupujete i cijenu. Sljedeći put aplikacija će sortirati listu namirnica u određenoj trgovini i pokazati vam ukupnu cijenu. Što je više u upotrebi, ova smart aplikacija bolje radi.

Ove tri aplikacije predstavljaju samo osnovni odabir koji bi svaka žena zbog bolje organizacije svojih aktivnosti kroz dan trebala imati na svom pametnom mobitelu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI