DANAS POČINJE GROZNICA Prvom utakmicom otvara se Euro 2020 | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DANAS POČINJE GROZNICA Prvom utakmicom otvara se Euro 2020

Autor Ivan Vukić

Europsko nogometno prvenstvo igra se u sljedećih mjesec dana, a utakmice ćete moći pratiti preko pametnih telefona, tableta, televizora…

  Izvor: Shutterstock

Turska i Italija večeras u 21 sat prve su nogometne reprezentacije koje će odmjeriti svoje kopačke na travnatom terenu. Euro 2020 (tako se zove turnir, bez obzira što smo u 2021. godini) može se pratiti na HRT2, a sve počinje emisijom Europeo koja će svakodnevno najavljivati i analizirati sve utakmice, pa tako i one koje igra hrvatska nogometna reprezentacija.

Susret Engleska – Hrvatska igra se u nedjelju 13. lipnja od 15 sati, susret Hrvatska – Češka počinje u petak 18. lipnja u 18 sati te dva dana kasnije dok se utakmica između Hrvatske i Škotske igra u utorak 22. lipnja u 21 sat.

Ako nemate televizor i ne planirate utakmice pratiti na gradskim trgovima, terasama kafića ili kod prijatelja koji imaju televizor, nogomet na Euru 2020 možete gledati i putem pametnih telefona, preko HRTi mobilne aplikacije. Uz Android, aplikacija je dostupna i za iOS uređaje.

 Big Tree;Pub;Sheffield;Euros;Football;Decorated;Decoration;Flags;European;Europe;Soccer;Excited;Sports;category_code_photo:-exclusive-news Izvor: Profimedia

A za prvi susret koji igra Hrvatska, s Englezima, u Engleskoj su već počele prave pripreme. It's Coming Home je izraz koji pamtimo od prije tri godine, kada je hrvatska reprezentacija u polufinalu i produžecima svladala Engleze rezultatom 2:1, a pobjednički gol je zabio Mario Mandžukić. Isto to vlada ponovo u Engleskoj, a istaknuo je pub „Big Tree“ u Sheffieldu – na vanjskom dijelu su postavljene zastave svih zemalja koje se natječu.

 Big Tree;Pub;Sheffield;Euros;Football;Decorated;Decoration;Flags;European;Europe;Soccer;Excited;Sports;category_code_photo:-exclusive-news Izvor: Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI