FILM TEMELJEN NA VIDEO IGRI PORTAL Redatelj filmova Nemoguća misija i Ratovi zvijezda priprema novi naslov | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FILM TEMELJEN NA VIDEO IGRI PORTAL Redatelj filmova Nemoguća misija i Ratovi zvijezda priprema novi naslov

Autor Smartlife

Jeffrey Jacob "J. J." Abrams najavljuje film rađen po popularnoj video igri

  Izvor: Valve

Počelo je pisanje scenarija za film Portal, otkrio je američki filmski i televizijski producent, scenarist, redatelj, glumac i skladatelj J. J. Abrams. U pitanju je video igra kompanije Valve iz 2007. godine koja je četiri godine kasnije dobila i svoj nastavak.

Film je prvobitno najavljen još 2013. godine, a sada Abrams ističe da je Warner Brothers uzbuđen zbog smjera u kojem se kreće ovo ostvarenje te da ima osjećaj da je projekt konačno "postavljen na tračnice". On je još prije osam godina najavio film o popularnoj video igri.

Najava filma Portal
Izvor: Youtube

Abrams nije otkrio nikakve detalje vezane za scenarij, ali je uzbuđen zbog prilike da proširi priču video igre Portal: "Ona ima veliki potencijal iz većeg broja razloga, a jedan je i što ima limitiran narativ, uz ogroman potencijal. Bit će veoma zabavno raditi na filmu", izjavio je režiser filmova Nemoguća misija i Ratovi zvijezda.Ako niste igrali Portal, u pitanju je platforma u kojoj igrači moraju "nategnuti moždane vijuge" kako bi pobjegli iz ustanove u kojoj se vrše raznorazna testiranja. Navodno će filmovi pratiti radnju prve igre u kojoj igrači vode Chell, test subjekta koji uz pomoć pištolja, koji pravi portale, pokušava pobjeći. U tim igrama razvoj priče ide kroz dijalog s umjetnom inteligencijom koja se zove GlaDOS. Zanimljivo je da se u drugom dijelu igre pojavio i legendarni J.K. Simmons.

Ipak, postavlja se pitanje hoće li film Portal uopće ugledati svjetlost dana kao i kada bi se to moglo dogoditi. Sjećamo se filma Army of The Dead najavljenog 2007. godine, a izašao je tek sada.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI