ZA SADA TRAŽE PARTNERE Netflix širi svoj portfolio na video igre | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZA SADA TRAŽE PARTNERE Netflix širi svoj portfolio na video igre

Autor Smartlife

Popularna streaming platforma kroz video igre planira povećati broj korisnika

  Izvor: Profimedia

Netflix gubi korisnike, konkurencija na tržištu video streaminga je sve veća te se okreću novim idejama. A jedna od njih su video igre, tržište koje godinama doživljava samo rast.

Industrija video igara je veliki pobjednik pandemije jer su u prošloj i ovoj godini mnogi bili primorani ostati u svojim kućama. Zbog toga je u ovom periodu prošle godine znatno pojačana potražnja za video igrama.

Netflix traži veterana iz industrije video igara koji će im pomoći u ekspanziji. Iako nema zvaničnog oglasa za tu poziciju, odnosno još uvijek nije uočen, izvori The Information i Reuters pišu da je Netflix već kontaktirao mnoge poznate ljude iz sveta gejminga, a sve kako bi pričali o potencijalnoj ulozi u njihovoj kompaniji.

Kompanija Netflix je dobro upoznata s industrijom video igara, može se reći i da imaju iskustva s takvim sadržajem jer postoji i Stranger Things video igra, dok je kod korisnika odlično prošao i Black Mirror: Bandersnatch.

 3;arts;brand;drama;editorial;entertainment;famous;film;hands;home;horror;illustrative;internet;logo;media;millie;mobile;movie;mystery;netflix;new;online;platform;popular;premiere;psychological;red;screen;season;series;show;smartphone;stranger things;streaming;supernatural;television;three;title;tv;tvseries;video;watch;web Izvor: Profimedia

To je serija u kojoj sam korisnik može upravljati glavnim odlukama, to jest sam bira svoju avanturu (kroz interaktivnu priču), što nije nepoznat koncept u samoj industriji video igara (The Stanley Parable, Wolf Among Us i mnoge druge).

Netflix je na svoju platformu doveo video igre u formi serija i filmova te tako već sada možete gledati The Witcher, Castlevania, Dota: Dragon's Blood, Dragon's Dogma i mnoge druge, dok je najavljena adaptacija i video igara kao što su Tomb Raider, Resident Evil, League of Legends itd...

Resident Evil
Izvor: Youtube

 Ostaje za vidjeti u kakvoj će formi Netflix implementirati video igre ukoliko se zaista tako nešto dogodi. Pretpostavljamo da će sličiti na mnoge streaming servise kao što su Google Stadia, Xbox Game Pass, Amazon Luna i druge.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI