ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Može li se baki na daljinu instalirati Facebook? | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Može li se baki na daljinu instalirati Facebook?

Autor Igor Martić

Kako na najjednostavniji način osobi na daljinu, na njezinom pametnom telefonu, instalirati ili deinstalirati određenu mobilnu aplikaciju

  Izvor: Profimedia

Može to biti vaša baka, vaš djed, vaš otac ili dobar prijatelj koji s tehnologijama nije na „ti“. Danas većina ljudi kupuje pametni telefon čak i ako se ne znaju s njime služiti. Kompliciran im je, ne razumiju kako se instalira nova mobilna aplikacija, ali vidjeli su fora aplikaciju kod prijateljice koja više ne mora razmišljati kako nešto skuhati jer ima tisuće recepata u aplikaciji.

Netko više ne želi kupovati novine na kiosku kako bi rješavao sudoku; vidio je da se to može i na ekranu pametnog telefona. Ali, ne zna to sam napraviti. Već iza ponoći na Smartlife.hr otkrivamo kako to jednostavno izvesti, a do tada pročitajte sve o servisu e-Pristojbe – od sada više ne morate tražiti kiosk na kojem se prodaju (mnogima omraženi) biljezi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI