ROĐENDANSKI POKLON Od sutra možete koristiti mjesec dana neograničenog interneta | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ROĐENDANSKI POKLON Od sutra možete koristiti mjesec dana neograničenog interneta

Autor Krunoslav Ćosić

U razdoblju od 20. travnja do 20. svibnja svi će privatni pretplatnici Hrvatskog telekoma dobiti neograničeni internet

  Izvor: Profimedia

Neograničeni internet korisnici će dobiti ne samo kod kuće, na fiksnom internetu, nego i na 5G mobilnoj mreži HT-a, ukoliko imate 5G kompatibilan smartphone. Dodatno, svim korisnicima paketa Internet posvuda automatski se povećava promet uključen u opciju sa 60 GB na 100 GB. Povećan paket mobilnog prometa vrijedi do kraja lipnja. Gledanje HBO Premium sadržaja na MAXtv to Go je bez naknade mjesec dana.

  Izvor: Hrvatski Telekom

A razlog za mjesec dana neograničenog interneta je obilježavanje pet godina proizvoda Magenta 1 na tržištu. U Magenti 1 objedinjene su sve telekom usluge HT-a uz brojne pogodnosti za korisnike. Recimo, možete spojiti mobilnu tarifu s MAX paketom za više sadržaja uz super uštede svaki mjesec. Dobit ćete više gigabajta, minuta i poruka za bezbrižnije korištenje.

U slučaju poteškoća na kućnom internetu i dalje surfate neograničeno preko mobitela do otklona smetnje. Kućni internet je brži uz besplatnu opciju za dodatnu brzinu. Magenta 1 uslugu koristi 266.000 kućanstava u Hrvatskoj.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI