KAKO BISTE BILI POVEZANI S NAJBLIŽIMA: HT za Uskrs daruje besplatan neograničeni internet | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KAKO BISTE BILI POVEZANI S NAJBLIŽIMA: HT za Uskrs daruje besplatan neograničeni internet

Autor Krunoslav Ćosić

Ako već ne možete biti zajedno sa svojima najmilijima, uz povezanost na daljinu ipak ćete im biti bliže

  Izvor: Shutterstock

Hrvatski Telekom sve svoje korisnike časti s besplatnim internetom u nedjelju 4. travnja 2021. Na taj način Uskrs žele učiniti ljepšim, a pogodnost koja će trajati tijekom cijele uskršnje nedjelje namijenjena je svim korisnicima, privatnim i poslovnim, pretplatnicima glasovnih tarifa i korisnicima prepaid bonova.

„Kako u vrijeme uskršnjih blagdana redovito bilježimo rast podatkovnog prometa, a što očekujemo i ove godine u vidu surfanja, video poziva i poruka, odlučili smo svim našim korisnicima u sklopu našeg programa „U dobrim rukama“ pokloniti neograničeni Internet za Uskrs te im tako omogućiti da, ako već ne mogu biti fizički zajedno, na ovaj način budu povezani sa svojim obiteljima i najbližima“, izjavio je Richard Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma.