ISPROBAJTE NOVE OPCIJE U APLIKACIJI TELEGRAM Od sada i brisanje po datumu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ISPROBAJTE NOVE OPCIJE U APLIKACIJI TELEGRAM Od sada i brisanje po datumu

Autor Krunoslav Ćosić

Najnovije ažuriranje Telegrama donosi veći broj novih funkcionalnosti

 Telegram novosti prosinac 2021.jpeg Izvor: telegram

Ažuriranje donosi alate za sprječavanje drugih da spremaju sadržaj u grupe i kanale, mogućnost brisanja poruka od određenih datuma, nove načine upravljanja povezanim uređajima, opciju anonimnog objavljivanja u javnim grupama u ime vašeg kanala i još mnogo toga.

Zaštićeni sadržaj u grupama i kanalima

Ovim ažuriranjem Telegram pomaže kreatorima kako bi zaštitili sadržaj koji objavljuju na Telegramu i osiguraju da je dostupan samo njihovoj publici. Vlasnici grupa i kanala koji žele zadržati svoj sadržaj samo za članove mogu ograničiti prosljeđivanje poruka iz svog chata, što također sprječava snimke zaslona i ograničava mogućnost spremanja medija iz objava.

 Telegram Protected Content in Groups and Channels.jpg Izvor: telegram

Da biste promijenili mogućnost korisnika da prosljeđuju poruke, otvorite stranicu s informacijama o grupi ili kanalu > Grupa/Vrsta kanala > Ograniči spremanje sadržaja.

Brisanje poruka prema datumu

Korisnici Telegrama imaju potpunu kontrolu nad svojim digitalnim otiskom i mogu izbrisati sve poruke iz razgovora u bilo kojem trenutku. S ovim ažuriranjem možete izbrisati povijest razgovora od određenog dana ili datumskog raspona u bilo kojem chatu jedan na jedan.

 Telegram Delete Messages by Date.jpg Izvor: telegram

Da biste otvorili kalendar dodirnite datumsku traku koja se pojavljuje dok se pomičete kroz chat – zatim odaberite koje dane želite izbrisati. Brisanje povijesti prema datumu trenutno funkcionira samo u razgovorima jedan na jedan, ali poruke u bilo kojem chatu mogu se postaviti na automatsko brisanje jedan dan, tjedan ili mjesec nakon slanja.

Upravljajte povezanim uređajima

Telegram možete koristiti na svim svojim uređajima u isto vrijeme, a izbornik Uređaji vam pomaže kontrolirati gdje je vaš račun prijavljen. Dodan je novi gumb za brzo povezivanje stolnog uređaja i postavku za automatsku odjavu neaktivnih uređaja nakon nekog vremena.

 Telegram Manage Connected Devices.jpg Izvor: telegram

Dodirnite bilo koji uređaj na popisu kako biste vidjeli više informacija i odabrali može li prihvaćati pozive ili nove tajne razgovore. Telegram je dostupan za svaku platformu – provjerite telegram.org/apps da biste preuzeli aplikaciju na svoje druge uređaje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI