OVO JE NOVI KRALJ WEBA Google nije više najposjećeniji web portal na svijetu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OVO JE NOVI KRALJ WEBA Google nije više najposjećeniji web portal na svijetu

Autor Smartlife

Cloudflare Radar otkriva 10 najposjećenijih web portala u svijetu

 Google-Chrome-2.jpg Izvor: Google

Google je izgubio krunu i nije više najposjećeniji site na planetu. Klinci su pokazali što su im prioriteti…

Google je već u kolovozu 2021. izgubio titulu najposjećenijeg web sitea na svijetu, a tijekom listopada i studenog razlika između TikToka i Googlea je postajala sve veća. Na kraju 2021. većinu dana na prvom mjestu po posejtama proveo je TikTok, a ne Google kako je to do sada bio slučaj, otkrilo je Cloudflare Radar istraživanje.

 danceAwesome_1.jpg Izvor: Samsung

Vjerovali ili ne, ali s liste 10 najposjećenijih portala na planetu ispali su i Googleovi servisi koji su do sada bili neprikosnoveni - Maps, Translate i News. Reklo bi se da se zbog korone svima sve smučilo, što se vijesti tiče, a veći broj ljudi nigdje nije ni putovao i samim time nije bilo tolike potrebe za korištenjem preostala dva Googleova servisa - Maps i Translate (Karte i Prevoditelj).

TikTok tako ove sezone nosi dva najprestižnija odličja - TikTok je najposjećeniji site na planetu i TikTok je najviše puta preuzeta aplikacija na svijetu. Što se posjeta tiče samo tijekom rujna TikTok je imao minimalno milijardu posjeta, što je nezabilježeno za jednu kompaniju a da to nije Google, objašnjavaju istraživači. Kroz naredna dva mjeseca TikTok je bio čak i još popularniji.

 import-smartlife-no-name (3).jpeg Izvor: TikTok

Cloudflare, sigurnosna kompanija koja osigurava siguran pristup web stranicama širom svijeta, uspostavila je Cloudflare Radar servis za mjerenje prometa i upotrebe internet portala na osnovu čega je i urađeno ovo istraživanje i formirana lista.

TikTok je trijumfirao i u kategoriji društvenih mreža, iako je Facebook iskopirao u svoje servise sve što je mogao od TikTok platforme.

 import-smartlife-no-name (2).jpeg Izvor: TikTok

10 najpopularnijih web stranica na svijetu:

1. TikTok.com
2. Google.com
3. Facebook.com
4. Microsoft.com
5. Apple.com
6. Amazon.com
7. Netflix.com
8. YouTube.com
9. Twitter.com
10. WhatsApp.com

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI