SERIJA LA CASA DE PAPEL Nekoliko 'trikova iz rukava' za kraj | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SERIJA LA CASA DE PAPEL Nekoliko 'trikova iz rukava' za kraj

Autor Krunoslav Ćosić

Dok čekate isplatu na šalteru možete ubiti (najvažnije pravilo - bez žrtava)... dio vremena i gledati Netflix

 La Casa de Papel.jpg Izvor: Netflix

Svjetski streaming servis s 209 milijuna članova u više od 190 zemalja omogućuje uživanje u serijama, filmovima i dokumentarcima različitih žanrova na brojnim jezicima. Jedna od najnapetijih saga na Netflixu, La Casa de Papel, nakon pet godina i isto toliko sezona dolazi svom kraju. Uz ovih 7 koraka osjećat ćete se kao član bande odnosno dio Profesorovog tima.

Korak 1: Formirajte identitet u stilu Profesora

 Korak 1 Formirajte identitet u stilu Profesora.jpg Izvor: Netflix

U Hrvatskoj postoji 128 gradova, a bilo koji od njih - Osijek, Rijeka ili Zagreb odnosno neki drugi poput Frankfurta, Singapura, Tokija ili Berlina može postati sljedeći nadimak u Profesorovom timu. Dobra je ideja postaviti ga za naziv profila.

Kako biste ga personalizirali, nakon što se prijavite na svoj Netflix račun, idite na www.netflix.com/EditProfiles, odaberite profil, a zatim uredite svoje ime i sliku kako god želite. Postoji cijeli La Casa de Papel izbor samo za vas, što znači da imate stvarno puno izbora.

Korak 2: Netko drugi koristi vaš Netflix račun, izbrišite njegov uređaj

 Korak 2 Ako otkrijete neželjenog gosta, izbrišite njegov uređaj.jpg Izvor: Netflix

Može to biti prijatelj, brat ili sestra na čiji smo se uređaj jednom prijavili ili čak bivši partner/ica koji još uvijek nije postavio/la vlastiti račun nakon prekida i iseljenja. Kako otjerati uljeza? Idite na „Račun“ u izborniku i odaberite „Odjavi se na svim uređajima“ te kliknite na gumb za potvrdu deaktivacije. Kliknite i spriječite krizu.

Korak 3: Krenite u vlastitu pljačku banke

 Korak 3 Krenite u vlastitu pljačku.jpg Izvor: Netflix

Ušli ste u banku i dok čekate isplatu na šalteru možete ubiti (najvažnije pravilo - bez žrtava)...dio vremena i gledati Netflix. Najbolje je unaprijed preuzeti odabrani naslov i gledati ga offline – u bilo kojoj banci na svijetu!

Odaberite naslov na stranici s opisom sadržaja i kliknite na ikonu „Preuzimanja“ (za TV serije ikona će se pojaviti pored svake dostupne epizode). Nakon što je preuzimanje naslova završeno, možete mu pristupiti putem aplikacije u odjeljku „Moja preuzimanja“.

Korak 4: Zaštitite svoj tim

 Korak 4 Zaštitite svoj tim.jpg Izvor: Netflix

Profesor je svim članovima u seriji La Casa de Papel postavio pravila. Bez imena, bez osobnih podataka, bez bliskih odnosa i bez žrtava. Sve to u svrhu zaštite članova tima. Vaš Netflix račun može koristiti do pet osoba u isto vrijeme, stoga je dobra ideja pripremiti pojedinačne profile kako bi svaki član mogao na siguran način otkriti tajne kolekcije filmova i serija, dok roditelji istovremeno sve mogu imati na oku.

U odjeljku „Profil i roditeljski nadzor“ možete pronaći cijeli niz mogućnosti kreiranih za Profesora - postavljanje PIN-a, dobna ograničenja ili uklanjanje određenih naslova iz kolekcije i drugo. Samo nekoliko klikova - i onda čak i mali „Split“ može uživati u vlastitom mjestu u bandi te pristupiti svom omiljenom sadržaju.

Korak 5: Ne ostavljajte tragove za sobom

 Korak 5 Ne ostavljajte tragove za sobom.jpg Izvor: Netflix

Svaki pljačkaš zna da je ostavljanje tragova i otisaka – nedopustivo! Ako želite zadržati svoje omiljene emisije i filmove u tajnosti, možete izbrisati povijest gledanja tako da se prijavite na svoj Netflix račun putem web stranice Netflix.com.

Odaberite profil za koji želite urediti povijest gledanja i kliknite na opciju „Račun“. U odjeljku „Moj profil“ odaberite „Pregled aktivnosti“ i na „Aktivnost za (vaše ime)“ kliknite na ikonu ⊘ pored epizode ili naslova koji želite sakriti (ako sakrivate epizodu, imat ćete i mogućnost sakrivanja cijele serije). Za sakrivanje cijele povijesti gledanja, odaberite opciju „Sakrij sve“ na dnu stranice.

Korak 6: Znate li ove prečace za Netflix

 Korak 6 Upravljajte Netflix profilom poput Ría.jpg Izvor: Netflix

Netflixom možete upravljati poput Ríja - on je pravi virtuoz na tipkovnici. Kako biste se barem malo osjećali kao haker, provjerite znate li ove praktične prečace dok gledate Netflix na računalu:

Enter i razmaknica – pauza i reprodukcija
F – uključivanje/isključivanje načina rada preko cijelog zaslona
Esc – isključivanje načina rada preko cijelog zaslona
Shift + strelica udesno – premotavanje 10 sekundi unaprijed
Shift + strelica ulijevo – premotavanje 10 sekundi unatrag
Strelica gore – pojačavanje glasnoće
Strelica prema dolje – smanjivanje glasnoće
M – bez zvuka
S – preskakanje uvoda

Korak 7: Znate li sve tajne kodove

 Korak 7 Profesorovi tajni kodovi.jpg Izvor: Netflix

Profesorovi detaljno razrađeni planovi za potencijalne situacije više su puta spasili cijeli tim od nevolja. Uvijek morate imati plan A, B, C… i tako sve do kraja abecede. Finale priče u „Bank of Spain“ bliži se kraju, stoga je sjajna ideja znati posebne kodove koji će donijeti još uzbudljivijeg sadržaja u kojima ćete uživati:

o TV trile–i - 89811
o Akcijski trile–i - 43048
o Akcija i avantu–a - 1365
o Kriminalistička akcija i avantu–a - 9584
o Kriminalistički trile–i - 10499
o Kriminalističke TV seri–e - 26146
o Kriminalistički filmo–i - 5824
o Latinoamerički kriminalistički filmo–i - 4756
o Španjols–i - 81399657
o Nape–o - 100055
o Uzbudljivo – 100041

Samo zalijepite kod na kraj poveznice http://www.netflix.com/browse/genre/. Na primjer, ako želite gledati „Kriminalističke trilere“ upišite u traku za pretraživanje sljedeću poveznicu: https://www.netflix.com/browse/genre/10499.

 La Casa de Papel - Infografika.jpg Izvor: Netflix

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI