BATTLEFIELD 2042 Bombardiranje negativnim kritikama  | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BATTLEFIELD 2042 Bombardiranje negativnim kritikama 

Autor Smartlife

Niti nova video igra nema mira od igrače i kritičara

 Battlefield-2042-igra-najava-premijera-video-gameplay-8.jpg Izvor: Electronic Arts

Nakon nove GTA remaster igre igrači su nemilosrdni i prema Battlefield 2042. Igra se pojavila nakon dugog čekanja i konačno je dostupna na svim platformama. Od prvog sata proživljava debakl, a kritike iz beta testa prenesene su i na “full“ igru.

Na najpoznatijem web portalu za ocjenjivanje igara Metacritic video igra Battlefield 2042 ima ocjenu od samo 2,3 na PC platformi, a ocjena je slična i na svim drugim platformama na kojima se pojavila - raspon ocjena je od 1,4 do 3,1.

Battlefield 2042 Official Gameplay Trailer
Izvor: Youtube

Steam igrači su bili još oštriji - Mostly Negative ocjena je formirana na osnovu čak 30.500 glasova igrača do sada, a komentari su vrlo negativni. Ni kritika nije naklonjena novom Battlefield naslovu - dobili su ocjenu oko 70%, što je za igru ovog kalibra izuzetno razočaravajuće.

Igračima se ne dopadaju nove BF2042 ideje i atmosfera koja je “previše daleko od tradicionalnih Battlefield igara“, a mnogima su problem i brojni bugovi. Prije svega, igrači ne vole promijenjenu filozofiju igre koja je pokušala modernizirati ne samo tematiku i gameplay nego i druge aspekte pa je izbačen i tradicionalni scoreboard, recimo.

Jedna od najčešćih žalbi ide i na zamjenu tradicionalnih struktura i klasa novom ponudom likova koji su drugačiji u odnosu na svaku drugu Battlefield igru. Ovo, naravno, ima veze s premium kozmetičkim dodacima koje DICE (razvojni studio) i EA (izdavač igre) naplaćuju kroz sustav monetizacije i mikrotransakcija.

Battlefield 2042 Official Reveal Trailer (ft. 2WEI)
Izvor: Youtube

Većina igrača je pažljivo pristupila kritiziranju igre i napisala sve zamjerke i bugove koje BF2042 ima kroz duge i jasno napisane objave. Igrači su se organizirali brzo i snažno kako EA ne bi mogao “svaliti“ krivicu na medije i kasnije jednostavno povuči negativne kritike pod tim izgovorom.

Zajednica očigledno nije zadovoljna i to je najlošije od svega po čuvenu Battlefield franšizu koja je na putu da izgubi veliki broj vjernih fanova. Nažalost, to se događa i s FIFA 22 ili eFootball 2022 igrama, ali i remasterom GTA trilogije.

 Battlefield-2042-igra-najava-premijera-video-gameplay-18.jpg Izvor: Electronic Arts

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI