PUBLIKA NEMA DOBRO MIŠLJENJE eFootball dobio loše ocjene | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PUBLIKA NEMA DOBRO MIŠLJENJE eFootball dobio loše ocjene

Autor Smartlife

Nogomet koji bi trebao zamijeniti PES nije dobro prošao kod publike tijekom prva 24 sata

 eFootball-2022-grafika-izgled-igraca-ne-valja-6 Izvor: Konami

Najnovije izdanje nekadašnjeg PES-a na Unreal Engineu za sada, čini se, nije zadivilo nikoga, a trebalo je upravo to biti - novo poglavlje uspješne nogometne simulacije. eFootball 2022 se 30. rujna pojavio na Steam platformi, zajedno s igrama u PlayStation (PS4 i PS5), Xbox (One i S/X) i Windows 10 trgovinama i za samo nekoliko sati ponio titulu najgore ocijenjenog naslova na Steam platformi!

 eFootball-2022-Ronaldo-kako-izgleda Izvor: Konami

 eFootball-2022-grafika-izgled-igraca-ne-valja-3 Izvor: Konami

Ocjena je niža čak i od ocjene igre koju mnogi mrze - Flatout 3 ima “visokih“ 15% pozitivnih ocjena na Steamu. Novi eFootball, koji je besplatan, ima ocjenu od jedva OSAM POSTO! Igrači video igru ismijavaju, pokazali smo upravo probleme s animacijom, a igračima smetaju i brojni bugovi i promašena fizika.

Metacritic ocjena nije, zapravo loša - stručni siteovi dali su igri eFootball 2022 uglavnom sedmicu za sada, recimo IGN je zaokružio ocjenu na 70%, GameSpot još uvijek vijeća, ali konkurent FIFA 22 ima visoku ocjenu osam, što je za ovaj medij više nego pristojno. Što se publike tj. igrača na Metacritic sajtu tiče - jadno, tek 4,1 do 4,3 ocjena za sada na različitim platformama.

 eFootball-2022-grafika-izgled-igraca-ne-valja Izvor: Konami

Ipak, dajmo šansu Konami timu da se iskupi zakrpama i dorađenim gameplayom koji će stići u sljedećim danima. Svjesni su kako su u eter pustili nešto što nije dovoljno kvalitetno da zamijeni voljeni PES. Vjerujemo da će i ocjene, ako Konami sve popravi, početi brzo rasti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI