LIMITIRANA XBOX KONZOLA Samo za 100 najbogatijih ljubitelja | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LIMITIRANA XBOX KONZOLA Samo za 100 najbogatijih ljubitelja

Autor Dijana Kaćanski

Kad modna kuća Gucci i Xbox udruže snage nastaje nova konzola Xbox Series X po cijeni od 10.000 dolara

 Gucci Xbox 1.jpg Izvor: Gucci

Obilježavajući 100 godina talijanske luksuzne modne kuće Gucci koja je posljednjih godina podigla svoju popularnost kroz žive boje i otkačene motive i 20 godina branda videoigara Xbox tvrtke Microsoft nastala je ograničena serija od samo 100 primjeraka.

Basnoslovno skupa konzola Gucci Xbox Series X osmišljena uz arhivske detalje sigurno će se naći na meti kolekcionara i bogatih ljubitelja ovih igara kojima ni cijena od 10.000 dolara ne predstavlja problem, pogotovo kad slična konzola ima cijenu oko 600 dolara.

 Gucci Xbox 2.jpg Izvor: Gucci

Čuveni logo branda Gucci tako je utisnut na tvrdu kutiju koja podsjeća na starinski kofer s prepoznatljivim trakama crvene i plave boje preko kojih je s jedne strane fluorescentno zelenim slovima ispisano ime XBOX dok se na drugoj strani nalazi natpis GOOD GAME.

Svaki set sadrži crnu konzolu Xbox Series X s laserski ugraviranim logom GG u obliku romba iz 1930-ih godina, a zanimljivo je da ovaj logo predstavlja i kraticu fraze igrača Good game.

U setu se nalaze i dva bežična kontrolera s crvenom i plavom trakom i potpisom modne kuće kao i pristup Xbox Game Pass Ultimate, iako nije jasno na koji period.

Limitirana serija od 100 numeriranih primjeraka naći će se u prodaji 17. studenog samo u odabranim trgovinama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI