GTA 6: Pojavilo se nekoliko sekundi najočekivanije igre | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GTA 6: Pojavilo se nekoliko sekundi najočekivanije igre

Autor Krunoslav Ćosić

Sumnja se kako se iza videa na TikToku krije sin zaposlenika Rockstara

 Grand Theft Auto VI RockStar Games (4).jpg Izvor: ROCKSTAR GAMES

Najočekivanija igra godine, a prema nekima i svih vremena - Grand Theft Auto VI – samo što nije dobila svoj prvi trailer. I dok čekamo utorak 5. prosinca 2024. kako bismo vidjeli što to Rockstar priprema za sljedeću godinu, situacija postaje sve napetija.

Samo nekoliko dana prije toliko očekivanog dolaska prvog trailera za GTA 6 pojavile su se neprovjerene informacije o igri, a koja bi mogla doći od sina zaposlenika Rockstara. Kako je izvijestio Eurogamer, čini se da je do curenja podataka došlo s TikToka.

Navodno je prikazano nekoliko sekundi iz igre GTA 6. GTABase.com, jedan od pouzdanijih izvora koji pokriva Rockstar igre, podijelio je tu informaciju te ju opisao kao „potpuno neočekivani preokret događaja, čini se da je 'procurila' snimka koja dolazi od sina zaposlenika Rockstar Gamesa."

Dokazi upućuju da je video došao od nekoga tko je povezan s dotičnim zaposlenikom i prilično su uvjerljivi. GTABase.com napominje kako je "moguće da fotografija koja se koristi kao dokaz nije od sina zaposlenika ili je izvor ovog curenja informacija treća strana koja se pokušava predstavljati kao takva."

GTA 6: Može li ovo biti karta? | GTFM
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI