KONAČNO SE ZNA DATUM: Trailer za GTA 6 vidjet ćemo uskoro | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KONAČNO SE ZNA DATUM: Trailer za GTA 6 vidjet ćemo uskoro

Autor Krunoslav Ćosić

Prvo ćemo vidjeti najavu pa tek onda saznati kad će izaći dugoočekivana igra Grand Theft Auto 6

 Grand Theft Auto VI  (1).jpg Izvor: Youtube

Rockstar je objavio kada ćemo vidjeti taj dugo očekivani trailer za GTA 6. Na platformi X je 1. prosinca osvanula objava u kojoj Rockstar Games piše da će prvi trailer za GTA 6 biti objavljen u utorak 5. prosinca 2023.

Odahnut će mnogi koji jedva čekaju vidjeti barem djelić igre, nakon desetljeća od posljednjeg izdanja igre. Trailer za Grand Theft Auto VI trebao bi konačno otkriti malo više detalja igre koja bi mogla postati jedna od najvećih videoigara svih vremena. U studenom je Rockstar izjavio:

"Vrlo smo uzbuđeni što vas možemo obavijestiti da ćemo početkom prosinca objaviti prvi trailer za sljedeći Grand Theft Auto. Zahvaljujući nevjerojatnoj podršci naših igrača širom svijeta imali smo priliku stvarati igre za koje smo doista strastveni — bez vas ništa od ovoga ne bi bilo moguće i jako smo zahvalni svima vama što ste s nama podijelili ovo putovanje.“

O Grand Theft Auto 6 šuška se još od izlaska Grand Theft Auto 5 prije nešto više od deset godina. U 2020. godini je snimka igre u fazi razvoja procurila, a vlasti su na kraju uhitile britanskog hakera tinejdžera u vezi s tim incidentom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI