Ovaj put Epic Games časti s dvije gratis igre | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Ovaj put Epic Games časti s dvije gratis igre

Autor Davor Dakić

Jitsu Squad i Mighty Fight Federation mogu se preuzeti do četvrtka 7. prosinca

 Mighty Fight Federation (6).jpg Izvor: Epic Games

Svaki tjedan Epic Games poklanja jednu, a ponekada i dvije igre koje se mogu preuzeti i proći za 0 eura. Vrijednost ovotjednih igara je gotovo 44 eura tako da se isplati uloviti akcijske, borbene PC igre.

Jitsu Squad

Kooperativna igra za 4 igrača inspirirana je Marvelom protiv Capcoma. TAG TEAM ih je pobijedio epskim transformacijama likova i brzom borbom odnosno brzom akcijom i otkačenim kaotičnim borbama.

Dostupna je klasična svađalička mehanika igara kao što su Streets of Rage i Final Fight, ali s brzinom i intenzitetom borbenih igara kao što su Marvel vs. Capcom II, Dragonball FighterZ & Super Smash Bros.

Zahvaljujući ovom načinu rada možete se prebacivati između likova koji se mogu igrati. Možete kontrolirati cijeli Jitsu Squad u jednom zadatku ili se igrati s prijateljem i odabrati po dva lika. Mogućnosti kombiniranja su lude i sigurno će vam se svidjeti.

Sakupite dovoljno kugli duše i obucite svoj ultimate armor kako biste postali nepobjedivi. Svi vaši napadi i posebni pokreti postaju jači nego ikad, na kratko vrijeme. Igra Jitsu Squad uključuje epske super akcije, više od 500 lančanih kombinacija, snažne transformacije likova u igri.

Postoji veliki izbor jedinstvenih neprijatelja i pozornica, jedinstvena sekundarna oružja za svakog lika koji se može igrati, a svakako nadogradite sustav kako biste poboljšali svoj karakter te beskonačno žonglirali.

Mighty Fight Federation

Zabijajte protivnike u zidove, lansirajte ih u zrak i slijedite brze, visokoleteće napade u ovom borcu u areni. Birajte između 14 likova s jedinstvenim stilovima igre. Suočite se u mečevima 1 na 1, udružite se s drugim borcima ili prigrlite kaos igre slobodni za sve.

Mighty Fight Federation povratak je klasičnim 3D borcima u areni, ali s fokusom na osnove borilačke igre. Odaberite s popisa likova od kojih svaki ima različite i duboke mogućnosti kombiniranja.

Koristite Hype mehaniku igre za zoniranje, izbjegavanje, suzbijanje i igranje umnih igara sa svojim protivnicima. Mighty Fight kombinira staro s novim u svježem natjecateljskom zaokretu žanra party-fightera.

U beskrajnim prostranstvima svemira nalazi se biće nevjerojatne kozmičke moći poznato samo kao Hyperion. Posjedujući sposobnost prilagođavanja stvarnosti svojoj volji, prikupio je najhipertičnije ratnike iz cijelog multiverzuma.

Njegov cilj? Suočiti ih jedne protiv drugih u najelektričnijem događaju u svemiru s plaćanjem po gledanju: The Mighty Fight Federation.

Dostupne su borbe s do 4 igrača lokalno i online, možete igrati i sami te doživite priče u arkadnom načinu rada i napredujte u igri u kojoj možete odabrati svoj lik s popisa od 14 likova s jedinstvenim stilovima igre.

Sakupite energiju koju ćete potrošiti na combo Breakers ili je potrošite svu na Hype. Aktivacija čimbenika koja može preokrenuti tijek bitke.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI